Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real graziano Cape8
Normal Tactiek Sweep
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 22.9
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


21e minuut.
Dolci rent richting de bal. Dolci geeft een hoge lob. Inworp. Zecchini met een snelle inworp. Filiali onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zecchini speelt de bal door. Zygarlicki rent richting de bal. Tagiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygarlicki onderschept slim de pass. Zygarlicki schiet op doel. Scarano bokst de bal weg.

33e minuut.
Ciccarelli rent richting de bal. Cassitto onderschept slim de pass. Cassitto speelt de bal door. Zygarlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygarlicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cassitto onderschept slim de pass. Cassitto passt de bal in één keer door. Zygarlicki rent richting de bal. Zygarlicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real graziano - Cape8 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real graziano 68%, Cape8 32%.
real graziano - Cape8 0:1

48e minuut.
Mighetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygarlicki onderschept slim de pass. Cassitto rent richting de bal. Zygarlicki is nu in balbezit. Zygarlicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Filiali geeft een lange en hoge pass. Cassitto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tagiasco de bal. Zygarlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygarlicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zygarlicki is nu in balbezit. Tagiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygarlicki onderschept slim de pass. Zygarlicki passt de bal met de wreef. Dolci heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Filiali rent richting de bal. Filiali geeft een lange en hoge pass. Gozzo is nu in balbezit. Gozzo haalt uit met een fantastische trap. Scrittore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fiorese bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorese geeft de bal voor. Gozzo heeft problemen om de bal te vangen. Gozzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real graziano - Cape8 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real graziano 63%, Cape8 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real graziano - Cape8 1:1