Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sanz u15 Parma Rada
433 viki Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 23
adequate Schieten average
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


16e minuut.
Michelin passt de bal zonder na te denken. De Rubinis is nu in balbezit. De Rubinis passt de bal met de wreef. Quadrado rent richting de bal. Quadrado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanz u15 - Parma Rada 1:0

18e minuut.
Turrina rent richting de bal. Mazzarino verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzarino passt de bal in één keer door. Giussani bereikt de bal nog maar net als eerste. Giussani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Turrina rent richting de bal. Daar is Gaddorti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaddorti speelt de bal door. Quadrado rent richting de bal. Quadrado schiet op doel. Fossaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
D`Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanova verovert de bal door een tackle van achteren. Villanova met een sublieme pass. Klungelig pakt Quadrado de bal. Quadrado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanz u15 - Parma Rada 2:0

42e minuut.
Bossetti speelt de bal door. Giussani heeft problemen om de bal te vangen. Quadrado verovert de bal door een tackle van achteren. Quadrado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sanz u15 53%, Parma Rada 47%.
Sanz u15 - Parma Rada 2:0

47e minuut.
Cabrini verovert de bal door een tackle van achteren. Villanova is nu in balbezit. Villanova passt de bal in één keer door. Quadrado is nu in balbezit. Quadrado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Brunella rent richting de bal. Brunella geeft de bal voor. Quadrado kopt de bal weg. Villanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
D`Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. Villanova verovert de bal door een tackle van achteren. Marandola probeert naar een medespeler te passen. Quadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Villanova rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanz u15 - Parma Rada 3:0

62e minuut.
Amoretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Marandola onderschept slim de pass. Marandola speelt de bal door. Quadrado is nu in balbezit. Quadrado draait met de bal, schiet en ... Fossaghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Marandola passt de bal in één keer door. Gaddorti is nu in balbezit. Gaddorti speelt de bal door. Quadrado is nu in balbezit. Quadrado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Michelin geeft de bal voor. Klungelig pakt Amoretto de bal. Di Quarto speelt de bal door. Quadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tabarez onderschept slim de pass. Tabarez probeert naar een medespeler te passen. Quadrado is nu in balbezit. Quadrado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanz u15 - Parma Rada 4:0

81e minuut.
Quadrado verovert de bal door een tackle van achteren. Tabarez is nu in balbezit. Tabarez speelt de bal door. Quadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Marandola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanova geeft de bal voor. Quadrado is nu in balbezit. Quadrado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanz u15 - Parma Rada 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sanz u15 40%, Parma Rada 60%.
Sanz u15 - Parma Rada 5:0