Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cattive Maniere retinaverde
bannastoc. Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.5 gemiddelde waardering 19
solid Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Majellaro is nu in balbezit. Majellaro geeft een hoge lob. Sorajić kopt de bal weg. Grabiński heeft problemen om de bal te vangen. Grabiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Villazón kopt de bal weg. Silingardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grabiński krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Vişan speelt de bal door. Majellaro is nu in balbezit. Majellaro geeft een hoge lob. Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

16e minuut.
Silingardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramar verovert de bal door een tackle van achteren. Cramar probeert naar een medespeler te passen. Grabiński rent richting de bal. Grabiński haalt uit met een fantastische trap. Sisinna bokst de bal weg.

21e minuut.
Villazón rent richting de bal. Cunegato begaat een overtreding. Villazón raakt geblesseerd tijdens het duel. Kałkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grabiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Sisinna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cattive Maniere - retinaverde 1:0

22e minuut.
Achilli met een sublieme pass. Iuliani rent richting de bal. Cramar begaat een overtreding. Iuliani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Sorajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Majellaro is nu in balbezit. Majellaro passt de bal in één keer door. Daar is Seivittaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seivittaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pyrzanowski met de inworp. Cramar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lanfranchi. Lanfranchi krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Lanfranchi is nu in balbezit. Cramar onderschept slim de pass. Lanfranchi rent richting de bal. Cramar verovert de bal door een tackle van achteren. Cramar geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón schiet op doel. Sisinna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cattive Maniere - retinaverde 2:0

42e minuut.
Seivittaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisinna speelt de bal door. Silingardi kan de bal niet met de borst controleren. Cramar verovert de bal door een tackle van achteren. Cramar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cattive Maniere 44%, retinaverde 56%.
Cattive Maniere - retinaverde 2:0

48e minuut.
Grabiński is nu in balbezit. Grabiński geeft de bal voor. Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón geeft een lange en hoge pass. Grabiński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Barilla kopt de bal weg. Majellaro probeert de bal aan de voet te houden. Villazón rent richting de bal. Villazón passt de bal zonder na te denken. Seivittaro rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lanfranchi kan de bal niet met de borst controleren. Vişan is nu in balbezit. Vişan geeft de bal voor. Daar is Seivittaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seivittaro draait met de bal, schiet en ... Sisinna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Salpietra is nu in balbezit. Majellaro onderschept slim de pass. Majellaro geeft een hoge lob. Seivittaro is nu in balbezit. Seivittaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Yediyiğit passt de bal met de wreef. Vişan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barilla is nu in balbezit. Barilla passt de bal met de wreef. Salpietra geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Trimarchi probeert de bal met de borst te controleren. Grabiński rent richting de bal. Grabiński geeft de bal voor. Seivittaro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cattive Maniere - retinaverde 3:0

70e minuut.
Sisinna met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majellaro met de inworp. Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Majellaro neemt de hoekschop. Cunegato rent richting de bal. Seivittaro verovert de bal door een tackle van achteren. Seivittaro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cattive Maniere - retinaverde 4:0

72e minuut.
Lanfranchi met een sublieme pass. Grabiński rent richting de bal. Grabiński passt de bal in één keer door. Seivittaro is nu in balbezit. Seivittaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sisinna trapt de bal weg. Cramar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramar passt de bal zonder na te denken. Seivittaro is nu in balbezit. Seivittaro schiet op doel. Sisinna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grabiński rent richting de bal. Grabiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Sorajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorajić passt de bal in één keer door. Grabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Seivittaro rent richting de bal. Seivittaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cattive Maniere - retinaverde 5:0

81e minuut.
Seivittaro speelt de bal door. Lanfranchi speelt de bal door. Villazón is nu in balbezit. Villazón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sisinna trapt de bal weg. Sorajić kopt de bal weg. Grabiński is nu in balbezit. Grabiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Seivittaro rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lanfranchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiński verovert de bal door een tackle van achteren. Grabiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Seivittaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seivittaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sisinna trapt de bal weg. Cramar kopt de bal weg. Seivittaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiński rent richting de bal. Grabiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Cramar met een snelle inworp. Grabiński kan de bal niet met de borst controleren. Grabiński geeft de bal voor. Seivittaro rent richting de bal. Seivittaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cattive Maniere - retinaverde 6:0

88e minuut.
Cunegato probeert naar een medespeler te passen. Majellaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Majellaro speelt de bal door. Villazón rent richting de bal. Villazón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vişan verovert de bal door een tackle van achteren. Vişan met een sublieme pass. Grabiński rent richting de bal. Grabiński schiet op doel. Trimarchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cattive Maniere - retinaverde 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cattive Maniere 16%, retinaverde 84%.
Cattive Maniere - retinaverde 7:0