Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barletta1979 cenerentisa
ASSURDO Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
42 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 19.3
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Vernik passt de bal zonder na te denken. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt De Vinici de bal. Zaramella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - cenerentisa 1:0

8e minuut.
Canducci rent richting de bal. Vernik onderschept slim de pass. Vernik passt de bal met de wreef. Hrust rent richting de bal. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - cenerentisa 2:0

9e minuut.
Klungelig pakt Copelli de bal. Tabarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernik verovert de bal door een tackle van achteren. Hrust rent richting de bal. Hrust draait met de bal, schiet en ... Zaramella bokst de bal weg. Hrust rent richting de bal. Hrust haalt uit met een fantastische trap. Zaramella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - cenerentisa 3:0

14e minuut.
Duțulescu met een sublieme pass. Stencel is nu in balbezit. Lagomarsino met een sublieme pass. Hrust is nu in balbezit. Hrust draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - cenerentisa 4:0

15e minuut.
Copelli speelt de bal door. Klungelig pakt Tabarri de bal. Hrust is nu in balbezit. Vernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernik haalt uit met een fantastische trap. Zaramella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Tabarri kopt de bal weg. Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duțulescu met een sublieme pass. Daar is Hrust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrust haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Stencel neemt vlug de vrije trap. Vernik kopt de bal weg. Hrust rent richting de bal. Vernik rent richting de bal. Vernik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gijón onderschept slim de pass. Gijón probeert naar een medespeler te passen. Vernik rent richting de bal. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Inworp. Stencel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vernik geeft de bal voor. Hrust maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaramella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - cenerentisa 5:0

24e minuut.
Gijón passt de bal zonder na te denken. Vernik rent richting de bal. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust haalt uit met een fantastische trap. De Vinici probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De Vinici probeert naar een medespeler te passen. Charton is nu in balbezit. Charton geeft de bal voor. Daar is De Vinici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hrust is nu in balbezit. Hrust haalt uit met een fantastische trap. Menolaseina probeert de bal aan de voet te houden. Gijón rent richting de bal. Gijón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Charton geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hrust de bal. Hrust passt de bal zonder na te denken. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - cenerentisa 6:0

30e minuut.
Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón passt de bal met de wreef. Hrust controleert de bal met de borst. Hrust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - cenerentisa 7:0

31e minuut.
Bartocciniacci geeft een hoge lob. Inworp. Charton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gijón is nu in balbezit. Gijón schiet op doel. Zaramella bokst de bal weg. Klungelig pakt De Vinici de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - cenerentisa 8:0

33e minuut.
Lagomarsino rent richting de bal. Lagomarsino passt de bal met de wreef. Daar is Vernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrust is nu in balbezit. Hrust draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - cenerentisa 9:0

34e minuut.
Bartocciniacci is nu in balbezit. Gijón onderschept slim de pass. Gijón met een sublieme pass. Hrust is nu in balbezit. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bartocciniacci is nu in balbezit. Gijón onderschept slim de pass. Gijón passt de bal met de wreef. Hrust is nu in balbezit. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - cenerentisa 10:0

39e minuut.
Vernik is nu in balbezit. Vernik passt de bal zonder na te denken. Hrust is nu in balbezit. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - cenerentisa 11:0

42e minuut.
Duțulescu probeert de bal met de borst te controleren. Duțulescu geeft een lange en hoge pass. Daar is De Vinici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrust is nu in balbezit. Hrust schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tabarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel verovert de bal door een tackle van achteren. Stencel probeert naar een medespeler te passen. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - cenerentisa 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barletta1979 11%, cenerentisa 89%.
Barletta1979 - cenerentisa 12:0

47e minuut.
Vernik is nu in balbezit. Vernik speelt de bal door. Hrust rent richting de bal. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - cenerentisa 13:0

50e minuut.
Vernik rent richting de bal. Vernik passt de bal met de wreef. Bartocciniacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón onderschept slim de pass. Gijón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gijón rent richting de bal. Gijón speelt de bal door. De Vinici bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vinici geeft een lange en hoge pass. Copelli is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hrust is nu in balbezit. Hrust probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Charton de bal. Gijón is nu in balbezit. Gijón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Stencel speelt de bal door. Lagomarsino rent richting de bal. Lagomarsino passt de bal met de wreef. Hrust is nu in balbezit. Hrust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - cenerentisa 14:0

60e minuut.
Lagomarsino rent richting de bal. Lagomarsino met een sublieme pass. Hrust is nu in balbezit. Hrust draait met de bal, schiet en ... Menolaseina probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Stencel neemt de hoekschop. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón rent richting de bal. Hrust rent richting de bal. Hrust haalt uit met een fantastische trap. Zaramella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Charton geeft een hoge lob. De Vinici kopt de bal weg. Gijón is nu in balbezit. Gijón haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Menolaseina de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zaramella niet meer kan verder spelen. Brianza komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Stencel passt de bal zonder na te denken. Pangraţiu probeert naar een medespeler te passen. Vernik probeert naar een medespeler te passen. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lagomarsino passt de bal zonder na te denken. Vernik speelt de bal door. Hrust rent richting de bal. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - cenerentisa 15:0

77e minuut.
Daar is Tabarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vernik onderschept slim de pass. Vernik passt de bal in één keer door. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - cenerentisa 16:0

80e minuut.
Hrust is nu in balbezit. Menolaseina rent richting de bal. Menolaseina geeft een hoge lob. Copelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Copelli schiet op doel. Lică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Garnero geeft de bal voor. Vernik kopt de bal weg. Klungelig pakt De Vinici de bal. Hrust is nu in balbezit. Hrust draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Menolaseina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Charton met de inworp. Gijón is nu in balbezit. Gijón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barletta1979 29%, cenerentisa 71%.
Barletta1979 - cenerentisa 16:0