Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biso United Milan1899
343 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


28e minuut.
Graboli rent richting de bal. Di Meglio is nu in balbezit. Giacobbo is nu in balbezit. Graboli rent richting de bal. Graboli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Capitano is nu in balbezit. Summa rent richting de bal. Capitano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Summa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Summa kan niet meer verder spelen. Faleo komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Arrigucci rent richting de bal. Manfrin is nu in balbezit. Manfrin passt de bal met de wreef. Di Meglio rent richting de bal. Di Meglio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biso United 45%, Milan1899 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Biso United - Milan1899 0:0

46e minuut.
Tagliaferr geeft een hoge lob. Inworp. Fugazzi met een snelle inworp. Nascimbene is nu in balbezit. Nascimbene geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Arrigucci geeft een lange en hoge pass. Tagliaferr bereikt de bal nog maar net als eerste. Faleo rent richting de bal. Tagliaferr onderschept slim de pass. Tagliaferr geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tagliaferr met een sublieme pass. Manti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Meglio verovert de bal door een tackle van achteren. Di Meglio speelt de bal door. Manfrin geeft een hoge lob. Pellegrini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giacobbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacobbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biso United - Milan1899 1:0

60e minuut.
Manfrin rent richting de bal. Manfrin passt de bal met de wreef. Di Meglio is nu in balbezit. Di Meglio haalt uit met een fantastische trap. Pellegrini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biso United - Milan1899 2:0

61e minuut.
Nascimbene bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimbene passt de bal zonder na te denken. Di Pietro rent richting de bal. Di Meglio rent richting de bal. Di Meglio draait met de bal, schiet en ... Pellegrini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biso United - Milan1899 3:0

68e minuut.
Tagliaferr geeft de bal voor. Giacobbo kopt de bal weg. Klungelig pakt Graboli de bal. Graboli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Baccetti geeft een hoge lob. Giacobbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Graboli rent richting de bal. Graboli schiet op doel. Pellegrini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biso United - Milan1899 4:0

84e minuut.
Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Meglio onderschept slim de pass. Graboli is nu in balbezit. Di Meglio rent richting de bal. Di Meglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biso United - Milan1899 5:0

88e minuut.
Manti probeert naar een medespeler te passen. Nascimbene rent richting de bal. Faleo rent richting de bal. Faleo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biso United - Milan1899 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biso United 29%, Milan1899 71%.
Biso United - Milan1899 5:1