Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorilla Appassionati Barletta1979
Normal Tactiek ASSURDO
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 44.5
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
La Marca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagomarsino onderschept slim de pass. Lagomarsino passt de bal in één keer door. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Charton rent richting de bal. Charton speelt de bal door. Hrust is nu in balbezit. Hrust haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Barletta1979 0:1

5e minuut.
Stencel probeert naar een medespeler te passen. Vernik met een sublieme pass. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust draait met de bal, schiet en ... Ramini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Barletta1979 0:2

7e minuut.
Saggini rent richting de bal. Stencel is nu in balbezit. Stencel passt de bal zonder na te denken. Daar is Hrust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrust haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Subacchi heeft problemen om de bal te vangen. Vernik onderschept slim de pass. Vernik probeert naar een medespeler te passen. Hrust is nu in balbezit. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gijón passt de bal zonder na te denken. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust passt de bal met de wreef. Vernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Charton passt de bal met de wreef. Gijón rent richting de bal. Varner rent richting de bal. Gijón onderschept slim de pass. Gijón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Dukai probeert naar een medespeler te passen. Charton probeert naar een medespeler te passen. Hrust is nu in balbezit. Hrust draait met de bal, schiet en ... Ramini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Barletta1979 0:3

30e minuut.
Tramonti met een sublieme pass. Daar is Ronchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrust rent richting de bal. Gijón is nu in balbezit. Gijón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Ronchi is nu in balbezit. Charton verovert de bal door een tackle van achteren. Charton speelt de bal door. Hrust is nu in balbezit. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Barletta1979 0:4

34e minuut.
Saggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saggini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Subacchi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tramonti stond buitenspel. Pakul maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Stencel kopt de bal weg. Vernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernik probeert naar een medespeler te passen. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Barletta1979 0:5

39e minuut.
Dukai probeert naar een medespeler te passen. Vernik is nu in balbezit. La Marca rent richting de bal. Hrust verovert de bal door een tackle van achteren. Hrust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Barletta1979 0:6

41e minuut.
Lagomarsino is nu in balbezit. Gijón rent richting de bal. Lagomarsino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vernik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gijón passt de bal met de wreef. Vernik rent richting de bal. Vernik passt de bal zonder na te denken. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust draait met de bal, schiet en ... Ramini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Barletta1979 0:7

44e minuut.
Hrust onderschept slim de pass. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel met een sublieme pass. Vernik rent richting de bal. Vernik draait met de bal, schiet en ... Ramini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilla Appassionati 87%, Barletta1979 13%.
Gorilla Appassionati - Barletta1979 0:7

47e minuut.
Gijón verovert de bal door een tackle van achteren. Gijón probeert naar een medespeler te passen. Vernik is nu in balbezit. Hrust rent richting de bal. Hrust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Barletta1979 0:8

49e minuut.
Stencel met de inworp. Pakul rent richting de bal. Stencel is nu in balbezit. Stencel met een sublieme pass. Duțulescu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Barletta1979 0:9

51e minuut.
Lagomarsino passt de bal met de wreef. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón is nu in balbezit. Hrust is nu in balbezit. Hrust haalt uit met een fantastische trap. Ramini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Charton neemt de hoekschop. Lagomarsino bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust is nu in balbezit. Hrust draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Dukai probeert naar een medespeler te passen. Charton geeft een lange en hoge pass. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust draait met de bal, schiet en ... Ramini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Barletta1979 0:10

59e minuut.
Gijón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Duțulescu de bal. Duțulescu speelt de bal door. Vernik is nu in balbezit. Vernik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pakul is nu in balbezit. Pakul geeft de bal voor. Gijón controleert de bal met de borst. Gijón haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mattana de bal onder controle te krijgen. Paal!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Lagomarsino de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varner. Lagomarsino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lagomarsino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Hrust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrust draait met de bal, schiet en ... Ramini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Barletta1979 0:11

62e minuut.
Tramonti is nu in balbezit. Hrust probeert naar een medespeler te passen. Gijón heeft problemen om de bal te vangen. Gijón draait met de bal, schiet en ... Ramini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Barletta1979 0:12

67e minuut.
Stencel met een snelle inworp. Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu geeft de bal voor. Hrust springt en kopt de bal. Ramini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Ramini probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Charton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gijón is nu in balbezit. Gijón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Charton bereikt de bal nog maar net als eerste. Charton probeert naar een medespeler te passen. Hrust rent richting de bal. Gijón is nu in balbezit. Gijón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Barletta1979 0:13

80e minuut.
Daar is Sicignano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernik passt de bal met de wreef. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Stencel speelt de bal door. Charton geeft een lange en hoge pass. Sicignano controleert de bal met de borst. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust haalt uit met een fantastische trap. Ramini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Barletta1979 0:14

88e minuut.
Subacchi probeert naar een medespeler te passen. Buitenspel voor Tramonti. Goede buitenspelval van de verdediging. Pakul maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hrust rent richting de bal. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilla Appassionati 82%, Barletta1979 18%.
Gorilla Appassionati - Barletta1979 0:14