Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barletta1979 FICA
ASSURDO Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 20.7
excellent Schieten average
adequate Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Vernik speelt de bal door. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancian geeft de bal voor. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - FICA 1:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pangraţiu met de inworp. Gijón rent richting de bal. Gijón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - FICA 2:0

17e minuut.
Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón passt de bal in één keer door. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust schiet op doel. Sabatini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - FICA 3:0

22e minuut.
Stencel passt de bal zonder na te denken. Hrust rent richting de bal. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón schiet op doel. Sabatini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De Stefano is nu in balbezit. Vernik onderschept slim de pass. Vernik passt de bal in één keer door. Hrust is nu in balbezit. Hrust draait met de bal, schiet en ... Sabatini bokst de bal weg. Vernik rent richting de bal. Vernik schiet op doel. Sabatini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Hrust passt de bal in één keer door. Lagomarsino rent richting de bal. Lagomarsino passt de bal zonder na te denken. Daar is Gijón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gijón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hrust rent richting de bal. Mino is nu in balbezit. Hrust onderschept slim de pass. Hrust haalt uit met een fantastische trap. De Micheli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Pezzimenti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Stefano de bal. Stencel met een sublieme pass. Hrust is nu in balbezit. Hrust haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Charton rent richting de bal. Vesco onderschept slim de pass. Vesco met een sublieme pass. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - FICA 4:0

41e minuut.
Hrust is nu in balbezit. Vernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernik passt de bal in één keer door. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Duțulescu geeft een lange en hoge pass. Hrust kopt de bal weg. Vernik heeft problemen om de bal te vangen. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust draait met de bal, schiet en ... Sabatini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barletta1979 25%, FICA 75%.
Barletta1979 - FICA 4:0

47e minuut.
Vesco kopt de bal weg. Daar is Charton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charton speelt de bal door. Gijón is nu in balbezit. Gijón schiet op doel. Sabatini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Klungelig pakt Hrust de bal. Lagomarsino rent richting de bal. Lagomarsino passt de bal zonder na te denken. Vernik is nu in balbezit. Vernik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - FICA 5:0

49e minuut.
Vesco is nu in balbezit. Vesco geeft een hoge lob. Vernik kopt de bal weg. Klungelig pakt Hrust de bal. Hrust haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Pangraţiu met een snelle inworp. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón passt de bal met de wreef. Charton heeft problemen om de bal te vangen. Charton geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sabatini trapt de bal weg van het doel. Charton kopt de bal weg. Daar is Vesco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón schiet op doel. Sabatini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - FICA 6:0

72e minuut.
Charton passt de bal zonder na te denken. Gijón is nu in balbezit. Gijón met een sublieme pass. Hrust rent richting de bal. Hrust schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vernik rent richting de bal. Lagomarsino met een sublieme pass. Hrust rent richting de bal. Hrust draait met de bal, schiet en ... Sabatini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - FICA 7:0

78e minuut.
Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul geeft een hoge lob. Daar is Cancian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrust rent richting de bal. Hrust draait met de bal, schiet en ... Sabatini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Maion kopt de bal weg. Klungelig pakt Lagomarsino de bal. Lagomarsino speelt de bal door. Hrust is nu in balbezit. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - FICA 8:0

81e minuut.
Gijón is nu in balbezit. Gijón passt de bal in één keer door. Hrust rent richting de bal. Hrust draait met de bal, schiet en ... Sabatini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - FICA 9:0

82e minuut.
Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel speelt de bal door. Vernik rent richting de bal. Hrust rent richting de bal. Hrust schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Stencel probeert naar een medespeler te passen. Vernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagomarsino probeert naar een medespeler te passen. Hrust is nu in balbezit. Hrust schiet op doel. Sabatini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Pangraţiu geeft de bal voor. Hrust kopt de bal weg. Gijón heeft problemen om de bal te vangen. Hrust is nu in balbezit. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barletta1979 - FICA 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barletta1979 16%, FICA 84%.
Barletta1979 - FICA 10:0