Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Gigi Frullone US Kraken
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Cervone speelt de bal door. Arcudi is nu in balbezit. Fede bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcudi verovert de bal door een tackle van achteren. Arcudi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cominotto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Toma met een snelle inworp. Papace rent richting de bal. Papace geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Volpatti is nu in balbezit. Legnano verovert de bal door een tackle van achteren. Legnano passt de bal in één keer door. Arcudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcudi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Gigi Frullone - US Kraken 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Gigi Frullone 53%, US Kraken 47%.
AS Gigi Frullone - US Kraken 0:1

55e minuut.
Cominotto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papace is nu in balbezit. Papace draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nesta met een sublieme pass. Volpatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcudi is nu in balbezit. Legnano rent richting de bal. Legnano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Inworp. Mandelli met de inworp. Lazzaretti probeert naar een medespeler te passen. Arcudi rent richting de bal. Arcudi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Fryges met een harde bal richting middenveld. Lazzaretti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Principe de bal onder controle te krijgen. Legnano bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Gigi Frullone 46%, US Kraken 54%.
AS Gigi Frullone - US Kraken 0:1