Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
navale124 sirkos
Normal Tactiek re
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 44.9
weak Schieten formidable
poor Passen good
poor Verdedigen good


5e minuut.
Bigiogero bereikt de bal nog maar net als eerste. Žlíca onderschept slim de pass. Bizzozero rent richting de bal. Bizzozero draait met de bal, schiet en ... Pistone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
navale124 - sirkos 0:1

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drzyzga trapt de bal weg. Žlíca kopt de bal weg. Klungelig pakt Bizzozero de bal. Bizzozero haalt uit met een fantastische trap. Pistone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Orso rent richting de bal. Žlíca onderschept slim de pass. Žlíca speelt de bal door. Daar is Bizzozero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bizzozero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
navale124 - sirkos 0:2

13e minuut.
Kosacoff speelt de bal door. Žlíca is nu in balbezit. Žlíca passt de bal zonder na te denken. Bizzozero controleert de bal met de borst. Bizzozero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zarour probeert naar een medespeler te passen. Zelmi rent richting de bal. Zelmi met een sublieme pass. Ganci rent richting de bal. Ganci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Orso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero is nu in balbezit. Žlíca met een sublieme pass. Mynzu is nu in balbezit. Mynzu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
navale124 - sirkos 0:3

27e minuut.
Ferretti Gori bereikt de bal nog maar net als eerste. Lami bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosacoff speelt de bal door. Bizzozero rent richting de bal. Bizzozero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pistone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Žlíca is nu in balbezit. Žlíca probeert naar een medespeler te passen. Mynzu rent richting de bal. Mynzu draait met de bal, schiet en ... Bigiogero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
navale124 - sirkos 0:4

38e minuut.
Brenci probeert naar een medespeler te passen. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak geeft de bal voor. Bizzozero rent richting de bal. Bigiogero bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Maliniak probeert naar een medespeler te passen. Bizzozero probeert naar een medespeler te passen. Žlíca rent richting de bal. Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynzu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: navale124 67%, sirkos 33%.
navale124 - sirkos 0:4

49e minuut.
Kosacoff met een sublieme pass. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero passt de bal met de wreef. Mynzu is nu in balbezit. Mynzu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
navale124 - sirkos 0:5

51e minuut.
Kosacoff met een sublieme pass. Žlíca is nu in balbezit. Žlíca passt de bal in één keer door. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
navale124 - sirkos 0:6

53e minuut.
Bigiogero onderschept slim de pass. Kosacoff onderschept slim de pass. Kosacoff probeert naar een medespeler te passen. Bizzozero rent richting de bal. Bizzozero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kosacoff is nu in balbezit. Kosacoff passt de bal zonder na te denken. Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynzu draait met de bal, schiet en ... Pistone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
navale124 - sirkos 0:7

63e minuut.
Maliniak rent richting de bal. Maliniak geeft een lange en hoge pass. Bizzozero rent richting de bal. Bizzozero haalt uit met een fantastische trap. Pistone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
navale124 - sirkos 0:8

72e minuut.
Ganci bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarour verovert de bal door een tackle van achteren. Zarour probeert naar een medespeler te passen. Mynzu is nu in balbezit. Mynzu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
navale124 - sirkos 0:9

73e minuut.
Zarour kopt de bal weg. Ferretti Gori is nu in balbezit. Ferretti Gori passt de bal met de wreef. Mynzu is nu in balbezit. Mynzu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Žlíca speelt de bal door. Klungelig pakt Kosacoff de bal. Kosacoff speelt de bal door. Klungelig pakt Bizzozero de bal. Bizzozero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
navale124 - sirkos 0:10

81e minuut.
Zarour geeft een lange en hoge pass. Žlíca probeert de bal aan de voet te houden. Žlíca speelt de bal door. Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: navale124 74%, sirkos 26%.
navale124 - sirkos 0:10