Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC New Team City Newbridge Fc
442 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Aramu passt de bal met de wreef. Maruccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pont is nu in balbezit. Pont haalt uit met een fantastische trap. Anzolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Griso kopt de bal weg. Maruccia kan de bal niet met de borst controleren. Maruccia met een sublieme pass. Pont rent richting de bal. Pont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bologna probeert naar een medespeler te passen. Griso is nu in balbezit. Griso speelt de bal door. Vassetti is nu in balbezit. Vassetti haalt uit met een fantastische trap. Longetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spini bereikt de bal nog maar net als eerste. Spini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Prebianca speelt de bal door. Spini rent richting de bal. Met opzet legt Bacigalupo zijn tegenspeler op de grond. Bacigalupo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Spini raakt geblesseerd tijdens het duel. Piroscia met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bertotto zal de hoekschop nemen. Pont rent richting de bal. Pont schiet op doel. Congedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Team City - Newbridge Fc 0:1

29e minuut.
Klungelig pakt Renne de bal. Spini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aramu. Spini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coliessa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vassetti bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Griso bereikt de bal nog maar net als eerste. Griso probeert naar een medespeler te passen. Vassetti rent richting de bal. Vassetti schiet op doel. Longetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC New Team City - Newbridge Fc 1:1

31e minuut.
Ciaccio is nu in balbezit. Ciaccio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prebianca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fontanazzi kopt de bal weg. Buscellagre controleert de bal met de borst. Pont is nu in balbezit. Buscellagre verovert de bal door een tackle van achteren. Buscellagre probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Team City - Newbridge Fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Team City 56%, Newbridge Fc 44%.
FC New Team City - Newbridge Fc 1:2

49e minuut.
Maruccia geeft de bal voor. Klungelig pakt Fontanazzi de bal. Piroscia rent richting de bal. Pont onderschept slim de pass. Pont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Team City - Newbridge Fc 1:3

82e minuut.
Spini bereikt de bal nog maar net als eerste. Spini geeft een lange en hoge pass. Ciaccio probeert de bal aan de voet te houden. Griso is nu in balbezit. Griso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Team City 71%, Newbridge Fc 29%.
FC New Team City - Newbridge Fc 1:3