Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sirkos AICN 26
re Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 20.8
formidable Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Žlíca passt de bal in één keer door. Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Žlíca onderschept slim de pass. Žlíca draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Mynzu de bal. Bulgari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mynzu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Winterstein is nu in balbezit. Winterstein met een sublieme pass. Bizzozero rent richting de bal. Bizzozero draait met de bal, schiet en ... Bulgari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - AICN 26 1:0

10e minuut.
Zarour onderschept slim de pass. Zarour passt de bal in één keer door. Žlíca met een sublieme pass. Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is La Torta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero schiet op doel. La Torta probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mynzu rent richting de bal. Mynzu probeert naar een medespeler te passen. Žlíca probeert naar een medespeler te passen. Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Spina is nu in balbezit. Mynzu verovert de bal door een tackle van achteren. Mynzu passt de bal zonder na te denken. Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - AICN 26 2:0

39e minuut.
Bizzozero passt de bal in één keer door. Žlíca is nu in balbezit. Žlíca speelt de bal door. Mynzu rent richting de bal. Mynzu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zarour bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarour probeert naar een medespeler te passen. Žlíca probeert naar een medespeler te passen. Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bulgari trapt de bal weg van het doel. Maliniak kopt de bal weg. Žlíca met een sublieme pass. Mynzu is nu in balbezit. Mynzu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kosacoff passt de bal zonder na te denken. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak passt de bal in één keer door. Bizzozero rent richting de bal. Bizzozero draait met de bal, schiet en ... Bulgari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - AICN 26 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirkos 38%, AICN 26 62%.
sirkos - AICN 26 3:0

46e minuut.
Žlíca passt de bal met de wreef. Mynzu is nu in balbezit. Mynzu speelt de bal door. Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - AICN 26 4:0

50e minuut.
Žlíca rent richting de bal. Žlíca passt de bal zonder na te denken. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero schiet op doel. Bulgari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Kosacoff probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ubiali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynzu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - AICN 26 5:0

53e minuut.
Ubiali rent richting de bal. Ubiali probeert naar een medespeler te passen. Maliniak rent richting de bal. Maliniak speelt de bal door. Mynzu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zarour zal de hoekschop nemen. Bizzozero springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Žlíca is nu in balbezit. Žlíca passt de bal met de wreef. Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynzu draait met de bal, schiet en ... Comizzoli probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maliniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynzu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Žlíca is nu in balbezit. Žlíca passt de bal in één keer door. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero draait met de bal, schiet en ... Bulgari probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bulgari met een harde bal richting middenveld. Spina kan de bal niet met de borst controleren. Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynzu schiet op doel. Bulgari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - AICN 26 6:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maliniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kosacoff probeert naar een medespeler te passen. Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - AICN 26 7:0

72e minuut.
Kosacoff onderschept slim de pass. Daar is Maliniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maliniak speelt de bal door. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero draait met de bal, schiet en ... Bulgari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - AICN 26 8:0

76e minuut.
Kosacoff probeert naar een medespeler te passen. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak geeft een hoge lob. Mynzu is nu in balbezit. Mynzu draait met de bal, schiet en ... Bulgari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Žlíca passt de bal zonder na te denken. Bizzozero rent richting de bal. Bizzozero schiet op doel. Vercellesi probeert de bal aan de voet te houden. Bulgari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - AICN 26 9:0

81e minuut.
La Torta passt de bal zonder na te denken. Žlíca rent richting de bal. Žlíca probeert naar een medespeler te passen. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bulgari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kosacoff rent richting de bal. Bizzozero rent richting de bal. Maliniak speelt de bal door. Žlíca bereikt de bal nog maar net als eerste. Žlíca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Žlíca rent richting de bal. Žlíca met een sublieme pass. Bizzozero rent richting de bal. Bizzozero draait met de bal, schiet en ... Bulgari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - AICN 26 10:0

89e minuut.
Ubiali is nu in balbezit. Bizzozero onderschept slim de pass. Bizzozero probeert naar een medespeler te passen. Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynzu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bizzozero draait met de bal, schiet en ... Žlíca met een sublieme pass. Klungelig pakt Mynzu de bal. Mynzu haalt uit met een fantastische trap. Bulgari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - AICN 26 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirkos 22%, AICN 26 78%.
sirkos - AICN 26 11:0