Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manzano navale124
pc1 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 21.4
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Sieczka geeft een hoge lob. Strolys bereikt de bal nog maar net als eerste. Strolys passt de bal in één keer door. Sandrk rent richting de bal. Sandrk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - navale124 1:0

20e minuut.
Daar is Barrett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrett probeert naar een medespeler te passen. Sandrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Strolys rent richting de bal. Strolys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - navale124 2:0

23e minuut.
Orso probeert naar een medespeler te passen. Lami rent richting de bal. Sandrk onderschept slim de pass. Sandrk schiet op doel. Pistone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - navale124 3:0

29e minuut.
Lasker onderschept slim de pass. Strolys rent richting de bal. Strolys geeft de bal voor. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - navale124 4:0

31e minuut.
Lami is nu in balbezit. Lami passt de bal met de wreef. Sandrk rent richting de bal. Sandrk haalt uit met een fantastische trap. Pistone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - navale124 5:0

34e minuut.
Barrett passt de bal zonder na te denken. Daar is Strolys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strolys met een sublieme pass. Sandrk is nu in balbezit. Sandrk schiet op doel. Pistone bokst de bal weg.

41e minuut.
Strolys heeft problemen om de bal te vangen. Strolys met een sublieme pass. Sandrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Strolys rent richting de bal. Strolys draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Sieczka rent richting de bal. Barrett rent richting de bal. Barrett geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Brenci de bal onder controle te krijgen. Lasker geeft een hoge lob. Pistone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Klungelig pakt Barrett de bal. Ganci is nu in balbezit. Ganci speelt de bal door. Sandrk is nu in balbezit. Sandrk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manzano 31%, navale124 69%.
manzano - navale124 5:0

53e minuut.
Daar is Ferretti Gori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieczka verovert de bal door een tackle van achteren. Sieczka geeft een hoge lob. Sandrk rent richting de bal. Sandrk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - navale124 6:0

65e minuut.
Klungelig pakt Sandrk de bal. Bigiogero is nu in balbezit. Sandrk verovert de bal door een tackle van achteren. Sandrk haalt uit met een fantastische trap. Pistone probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Strolys bereikt de bal nog maar net als eerste. Strolys draait met de bal, schiet en ... Pistone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - navale124 7:0

73e minuut.
Sieczka geeft een lange en hoge pass. Grugni rent richting de bal. Sandrk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sandrk krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Grugni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrk onderschept slim de pass. Strolys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - navale124 8:0

79e minuut.
Chourigo geeft de bal voor. Sieczka kopt de bal weg. Klungelig pakt Grugni de bal. Strolys is nu in balbezit. Strolys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - navale124 9:0

84e minuut.
Grugni rent richting de bal. Sandrk onderschept slim de pass. Strolys is nu in balbezit. Sandrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrk schiet op doel. Pistone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Strolys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandrk is nu in balbezit. Sandrk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Zelmi speelt de bal door. Lasker rent richting de bal. Lasker geeft een hoge lob. Daar is Sandrk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandrk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Barrett verovert de bal door een tackle van achteren. Barrett passt de bal in één keer door. Sandrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrk schiet op doel. Pistone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manzano - navale124 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manzano 32%, navale124 68%.
manzano - navale124 10:0