Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lions123 sirkos
Normal Tactiek re
37% Balbezit 63%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 42.5
weak Schieten formidable
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Zarour is nu in balbezit. Zarour met een sublieme pass. Kosacoff speelt de bal door. Žlíca bereikt de bal nog maar net als eerste. Žlíca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - sirkos 0:1

6e minuut.
Fossale raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fusarpoli komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Seminari kopt de bal weg. Žlíca rent richting de bal. Žlíca passt de bal zonder na te denken. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Winterstein geeft een hoge lob. Mynzu kopt de bal weg. Žlíca probeert naar een medespeler te passen. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gaggiola heeft problemen om de bal te vangen. Mynzu is nu in balbezit. Mynzu passt de bal met de wreef. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero schiet op doel. Ardu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kosacoff probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Žlíca de bal. Žlíca probeert naar een medespeler te passen. Mynzu is nu in balbezit. Mynzu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Žlíca bereikt de bal nog maar net als eerste. Žlíca passt de bal in één keer door. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - sirkos 0:2

22e minuut.
Kosacoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosacoff passt de bal in één keer door. Gaggiola rent richting de bal. Žlíca onderschept slim de pass. Žlíca haalt uit met een fantastische trap. Ardu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Žlíca rent richting de bal. Žlíca haalt uit met een fantastische trap. Ardu bokst de bal weg.

29e minuut.
Del Mazza kopt de bal weg. Kosacoff heeft problemen om de bal te vangen. Kosacoff geeft een lange en hoge pass. Bizzozero rent richting de bal. Bizzozero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - sirkos 0:3

31e minuut.
Klungelig pakt Bizzozero de bal. Cambriani is nu in balbezit. Žlíca onderschept slim de pass. Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Seminari probeert de bal aan de voet te houden. Mynzu is nu in balbezit. Mynzu geeft een hoge lob. Bizzozero rent richting de bal. Bizzozero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - sirkos 0:4

36e minuut.
Žlíca geeft een lange en hoge pass. Daar is Gaggiola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mynzu is nu in balbezit. Mynzu schiet op doel. Ardu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - sirkos 0:5

39e minuut.
Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Žlíca is nu in balbezit. Žlíca speelt de bal door. Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynzu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Zarour rent richting de bal. Zarour passt de bal zonder na te denken. Mynzu rent richting de bal. Mynzu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - sirkos 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions123 72%, sirkos 28%.
Lions123 - sirkos 0:6

47e minuut.
Altoni rent richting de bal. Bizzozero verovert de bal door een tackle van achteren. Bizzozero speelt de bal door. Daar is Mynzu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mynzu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Zarour probeert naar een medespeler te passen. Žlíca bereikt de bal nog maar net als eerste. Žlíca passt de bal met de wreef. Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - sirkos 0:7

50e minuut.
Mynzu probeert naar een medespeler te passen. Žlíca bereikt de bal nog maar net als eerste. Žlíca passt de bal zonder na te denken. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Maliniak rent richting de bal. Maliniak met een sublieme pass. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Prebianca geeft een lange en hoge pass. Collasius is nu in balbezit. Collasius geeft een hoge lob. Bizzozero rent richting de bal. Bizzozero schiet op doel. Ardu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Žlíca draait met de bal, schiet en ... Cambriani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Žlíca speelt de bal door. Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Cambriani met een sublieme pass. Bizzozero heeft problemen om de bal te vangen. Prebianca rent richting de bal. Bizzozero verovert de bal door een tackle van achteren. Bizzozero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kosacoff met een sublieme pass. Žlíca heeft problemen om de bal te vangen. Žlíca speelt de bal door. Bizzozero is nu in balbezit. Bizzozero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - sirkos 0:8

67e minuut.
Kosacoff probeert naar een medespeler te passen. Žlíca rent richting de bal. Mynzu is nu in balbezit. Mynzu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - sirkos 0:9

70e minuut.
Bizzozero speelt de bal door. Mynzu rent richting de bal. Gaggiola is nu in balbezit. Mynzu onderschept slim de pass. Mynzu haalt uit met een fantastische trap. Ardu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Kosacoff passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zarour de bal. Zarour speelt de bal door. Mynzu rent richting de bal. Mynzu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lions123 - sirkos 0:10

85e minuut.
Seminari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarour verovert de bal door een tackle van achteren. Zarour met een sublieme pass. Žlíca is nu in balbezit. Žlíca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bizzozero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bizzozero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions123 70%, sirkos 30%.
Lions123 - sirkos 0:10