Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AICN 26 San Lorenzo De Casteddu
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 24.9
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Cau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cau geeft een lange en hoge pass. Cunegato is nu in balbezit. Beltramino bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltramino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Usseglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Colò bereikt de bal nog maar net als eerste. Usseglio onderschept slim de pass. Usseglio draait met de bal, schiet en ... Cerezo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cunegato rent richting de bal. Beltramino is nu in balbezit. Cunegato is nu in balbezit. Beltramino bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltramino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De Filippy haalt uit met een fantastische trap. Daar is Gerbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cunegato rent richting de bal. Cunegato haalt uit met een fantastische trap. Vercellesi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AICN 26 - San Lorenzo De Casteddu 0:1

41e minuut.
Daar is Beltramino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Filippy is nu in balbezit. De Filippy speelt de bal door. Beltramino rent richting de bal. Beltramino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AICN 26 53%, San Lorenzo De Casteddu 47%.
AICN 26 - San Lorenzo De Casteddu 0:1

47e minuut.
La Torta rent richting de bal. Cunegato onderschept slim de pass. Cunegato passt de bal met de wreef. Marazzato rent richting de bal. Marazzato geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Usseglio rent richting de bal. Lupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupo passt de bal in één keer door. Beltramino rent richting de bal. Beltramino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AICN 26 - San Lorenzo De Casteddu 0:2

78e minuut.
Ariatti rent richting de bal. Ariatti passt de bal zonder na te denken. Baldisseri is nu in balbezit. Baldisseri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AICN 26 - San Lorenzo De Casteddu 1:2

80e minuut.
Ricchi geeft de bal voor. Inworp. Beverina met een snelle inworp. Usseglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Usseglio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De Filippy speelt de bal door. Beltramino rent richting de bal. Beltramino passt de bal zonder na te denken. Cunegato rent richting de bal. Cunegato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gerbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato onderschept slim de pass. Cunegato speelt de bal door. Beltramino is nu in balbezit. Beltramino haalt uit met een fantastische trap. Bulgari bokst de bal weg.

86e minuut.
Colò geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ariatti met de inworp. Ubiali rent richting de bal. Ubiali geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AICN 26 54%, San Lorenzo De Casteddu 46%.
AICN 26 - San Lorenzo De Casteddu 1:2