Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
navale124 AC Ampi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Serenella kopt de bal weg. Daar is Ganci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serenella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Brenci geeft een hoge lob. Cama probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ganci de bal. Sonda rent richting de bal. Sonda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Guidotto geeft de bal voor. Sonda kopt de bal weg. Brenci probeert de bal aan de voet te houden. Guarducci is nu in balbezit. Guarducci haalt uit met een fantastische trap. Pistone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
navale124 - AC Ampi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: navale124 44%, AC Ampi 56%.
navale124 - AC Ampi 0:1

46e minuut.
Sonda passt de bal met de wreef. Brezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezzi geeft een hoge lob. Serenella rent richting de bal. Serenella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Marsili trapt de bal weg. Sonda is nu in balbezit. Lami schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lami is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

52e minuut.
Zelmi met een snelle inworp. Macchiavello is nu in balbezit. Ganci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ganci krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Sonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Orso onderschept slim de pass. Orso passt de bal met de wreef. Ganci is nu in balbezit. Ganci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sonda is nu in balbezit. Sonda met een sublieme pass. Guarducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarducci haalt uit met een fantastische trap. Pistone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
navale124 - AC Ampi 0:2

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donatini rent richting de bal. Ganci verovert de bal door een tackle van achteren. Ganci schiet op doel. Paal! Marsili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Bigiogero geeft de bal voor. Inworp. Medri met een snelle inworp. Sonda is nu in balbezit. Sonda schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: navale124 40%, AC Ampi 60%.
navale124 - AC Ampi 0:2