Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Re Bari FC New Team City
352 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Zeini probeert naar een medespeler te passen. Pietrasanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrasanta passt de bal met de wreef. Perego rent richting de bal. Perego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Doeltrap. Scarfo trapt de bal weg. Berlingieri kopt de bal weg. Perego rent richting de bal. Perego draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Bologna de bal onder controle te krijgen. Pietrasanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrasanta passt de bal in één keer door. Perego bereikt de bal nog maar net als eerste. Perego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Perego is nu in balbezit. Piroscia onderschept slim de pass. Zeini met een sublieme pass. Pietrasanta is nu in balbezit. Pietrasanta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Prebianca bereikt de bal nog maar net als eerste. Prebianca geeft een lange en hoge pass. Traversi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spini is nu in balbezit. Spini schiet op doel. Tatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Traversi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prebianca bereikt de bal nog maar net als eerste. Griso met een sublieme pass. Vassetti is nu in balbezit. Vassetti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Scarfo geeft een lange en hoge pass. Piroscia is nu in balbezit. Met opzet legt Zeini zijn tegenspeler op de grond. Zeini krijgt een gele kaart. Piroscia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Piroscia kan niet meer verder spelen. Medde komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Bottigli passt de bal zonder na te denken. Zeini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medde. Medde krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Re Bari 45%, FC New Team City 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
I Re Bari - FC New Team City 0:0

51e minuut.
Traversi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prebianca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spini rent richting de bal. Spini passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Griso onderschept slim de pass. Griso geeft de bal voor. Deledda heeft problemen om de bal te vangen. Vassetti is nu in balbezit. Vassetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Prebianca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maggio rent richting de bal. Maggio passt de bal in één keer door. Perego rent richting de bal. Perego schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Re Bari 44%, FC New Team City 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
I Re Bari - FC New Team City 0:0