Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SS Stretti Palermo FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


14e minuut.
Nappa rent richting de bal. Manea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappa onderschept slim de pass. Nappa haalt uit met een fantastische trap. Rettori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Stretti - Palermo FC 1:0

29e minuut.
Frigeri geeft een hoge lob. Nappa rent richting de bal. Laudisi is nu in balbezit. Nappa verovert de bal door een tackle van achteren. Nappa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Biscardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bamberghi is nu in balbezit. Biscardi maakt een afschuwelijke overtreding. Bamberghi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

33e minuut.
Biscardi draait met de bal, schiet en ... Giambi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Manea de bal onder controle te krijgen. Ferraretto rent richting de bal. Ferraretto schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Falconer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappa onderschept slim de pass. Nappa passt de bal met de wreef. Ferraretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraretto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Stretti 54%, Palermo FC 46%.
SS Stretti - Palermo FC 1:0

51e minuut.
Frigeri geeft een hoge lob. Nappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Biscardi is nu in balbezit. Biscardi schiet op doel. Rettori probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

60e minuut.
Falconer passt de bal zonder na te denken. Manea is nu in balbezit. Manea geeft een lange en hoge pass. Denni rent richting de bal. Denni draait met de bal, schiet en ... Collamoto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SS Stretti - Palermo FC 1:1

65e minuut.
Denni is nu in balbezit. Bocola is nu in balbezit. Denni is nu in balbezit. Bocola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocola schiet op doel. Collamoto bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Falconer bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeri onderschept slim de pass. Manea verovert de bal door een tackle van achteren. Manea geeft de bal voor. Focà kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Sechi rent richting de bal. Tessaroli verovert de bal door een tackle van achteren. Tessaroli geeft een lange en hoge pass. Denni rent richting de bal. Denni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SS Stretti - Palermo FC 1:2

78e minuut.
Frigeri passt de bal in één keer door. Daar is Giambi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biscardi is nu in balbezit. Biscardi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Giambi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SS Stretti - Palermo FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Stretti 49%, Palermo FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SS Stretti - Palermo FC 2:2