Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tavernelle F.C. Golf and darts
Normal Tactiek Attack
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 47.2
poor Schieten excellent
poor Passen good
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Dragnev verovert de bal door een tackle van achteren. Dambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambor geeft de bal voor. Kurttekin rent richting de bal. Kurttekin geeft een hoge lob. Siviero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bartos heeft problemen om de bal te vangen. Bartos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - Golf and darts 0:1

7e minuut.
Aksal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kurttekin de bal. Kurttekin geeft een lange en hoge pass. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos schiet op doel. Siviero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Nicolalde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolalde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - Golf and darts 0:2

11e minuut.
Dambor is nu in balbezit. Dambor passt de bal in één keer door. Kurttekin met een sublieme pass. Nicolalde is nu in balbezit. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dambor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orlandi rent richting de bal. Nicolalde rent richting de bal. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - Golf and darts 0:3

13e minuut.
Silvestra bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestra geeft een lange en hoge pass. Pratellesi kopt de bal weg. Atalla is nu in balbezit. Atalla draait met de bal, schiet en ... Conca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Caboni rent richting de bal. Caboni geeft een hoge lob. Nicolalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolalde draait met de bal, schiet en ... Siviero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - Golf and darts 0:4

21e minuut.
Nicolalde krijgt zijn hoofd ertegen. Siviero met een sublieme pass. Caboni kopt de bal weg. Nicolalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolalde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tudela verovert de bal door een tackle van achteren. Tudela speelt de bal door. Kurttekin speelt de bal door. Klungelig pakt Bartos de bal. Bartos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - Golf and darts 0:5

25e minuut.
Dambor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caboni kopt de bal weg. Orlandi heeft problemen om de bal te vangen. Kurttekin rent richting de bal. Kurttekin geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - Golf and darts 0:6

28e minuut.
Silvestra rent richting de bal. Nicolalde verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolalde probeert naar een medespeler te passen. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Cerretani is nu in balbezit. Bartos onderschept slim de pass. Bartos geeft een lange en hoge pass. Nicolalde rent richting de bal. Nicolalde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Orlandi rent richting de bal. Bartos verovert de bal door een tackle van achteren. Bartos geeft een hoge lob. Nicolalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolalde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - Golf and darts 0:7

38e minuut.
Iodice speelt de bal door. Klungelig pakt Höhle de bal. Höhle geeft een hoge lob. Kurttekin speelt de bal door. Dambor geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nicolalde rent richting de bal. Nicolalde passt de bal in één keer door. Bartos rent richting de bal. Bartos haalt uit met een fantastische trap. Siviero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - Golf and darts 0:8

40e minuut.
Nelkowski speelt de bal door. Caboni rent richting de bal. Caboni geeft een lange en hoge pass. Nicolalde rent richting de bal. Nicolalde schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Höhle met een snelle inworp. Caboni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cerretani de bal. Bartos is nu in balbezit. Bartos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kurttekin is nu in balbezit. Kurttekin passt de bal zonder na te denken. Nicolalde rent richting de bal. Nicolalde draait met de bal, schiet en ... Siviero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - Golf and darts 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tavernelle F.C. 79%, Golf and darts 21%.
Tavernelle F.C. - Golf and darts 0:9

49e minuut.
Nicolalde passt de bal zonder na te denken. Kurttekin rent richting de bal. Kurttekin speelt de bal door. Bartos is nu in balbezit. Nicolalde rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - Golf and darts 0:10

55e minuut.
Dambor geeft een hoge lob. Nicolalde is nu in balbezit. Nicolalde geeft een hoge lob. Bartos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - Golf and darts 0:11

58e minuut.
Daar is Mirabili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos passt de bal zonder na te denken. Nicolalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dambor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nicolalde is nu in balbezit. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap. Antonacci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Kurttekin met een sublieme pass. Daar is Nicolalde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolalde draait met de bal, schiet en ... Antonacci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - Golf and darts 0:12

63e minuut.
Siviero trapt de bal weg. Daar is Caboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caboni passt de bal met de wreef. Nelkowski rent richting de bal. Nelkowski geeft de bal voor. Siviero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nicolalde is nu in balbezit. Nicolalde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - Golf and darts 0:13

84e minuut.
Nicolalde heeft problemen om de bal te vangen. Nicolalde geeft de bal voor. Dambor kan de bal niet met de borst controleren. Dambor haalt uit met een fantastische trap. Siviero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - Golf and darts 0:14

85e minuut.
Pratellesi probeert naar een medespeler te passen. Atalla rent richting de bal. Nicolalde onderschept slim de pass. Nicolalde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nelkowski passt de bal met de wreef. Kurttekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurttekin speelt de bal door. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos schiet op doel. Siviero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tavernelle F.C. 81%, Golf and darts 19%.
Tavernelle F.C. - Golf and darts 0:14