Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US molto Piccoli Golf and darts
Normal Tactiek Attack
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 43.7
average Schieten very good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen very good


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nelkowski met een snelle inworp. Caboni is nu in balbezit. Caboni geeft een hoge lob. Bartos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Grado rent richting de bal. Kurttekin verovert de bal door een tackle van achteren. Kurttekin met een sublieme pass. Bartos rent richting de bal. Bartos schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Nicolalde de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Brunetto geeft de bal voor. Inworp. Tudela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambor geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paganoni heeft problemen om de bal te vangen. Nicolalde rent richting de bal. Nicolalde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Golf and darts 0:1

10e minuut.
Caboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caboni passt de bal zonder na te denken. Nelkowski heeft problemen om de bal te vangen. Nelkowski met een sublieme pass. Kurttekin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dambor neemt de hoekschop. Kurttekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Bartos is nu in balbezit. Bartos geeft de bal voor. Kurttekin rent richting de bal. Kurttekin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brunetto de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Golf and darts 0:2

22e minuut.
Aksal rent richting de bal. Aksal geeft een hoge lob. Nicolalde kopt de bal weg. Bartos is nu in balbezit. Bartos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Golf and darts 0:3

24e minuut.
Tudela rent richting de bal. Tudela geeft de bal voor. Nicolalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolalde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Golf and darts 0:4

25e minuut.
Caboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanella is nu in balbezit. Met opzet legt Caboni zijn tegenspeler op de grond. Fanella raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fanella kan niet meer verder spelen. Buldreghini komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Nelkowski rent richting de bal. Nelkowski geeft de bal voor. Valeri controleert de bal met de borst. Tudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudela geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bartos passt de bal in één keer door. Dambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambor probeert naar een medespeler te passen. Bartos rent richting de bal. Bartos passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dambor met een sublieme pass. Nicolalde rent richting de bal. Nicolalde probeert naar een medespeler te passen. Bartos rent richting de bal. Bartos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Dambor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pioltelli rent richting de bal. Dambor verovert de bal door een tackle van achteren. Dambor geeft een lange en hoge pass. Nicolalde maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Calzalunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurttekin met een sublieme pass. Nicolalde rent richting de bal. Bartos is nu in balbezit. Bartos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US molto Piccoli 78%, Golf and darts 22%.
US molto Piccoli - Golf and darts 0:4

47e minuut.
Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos passt de bal met de wreef. Nicolalde is nu in balbezit. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap. Mazzocchin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bartos is nu in balbezit. Bartos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bucciantini geeft een hoge lob. Höhle probeert de bal aan de voet te houden. Höhle geeft een lange en hoge pass. Nicolalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolalde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Golf and darts 0:5

52e minuut.
Grado onderschept slim de pass. Grado geeft een hoge lob. Valeri kopt de bal weg. Kurttekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurttekin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nicolalde rent richting de bal. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap. Mazzocchin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Golf and darts 0:6

60e minuut.
Nicolalde rent richting de bal. Paganoni rent richting de bal. Nicolalde onderschept slim de pass. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap. Mazzocchin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Golf and darts 0:7

64e minuut.
Dragnev geeft een hoge lob. Paganoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolalde verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Golf and darts 0:8

65e minuut.
Klungelig pakt Pioltelli de bal. Bartos is nu in balbezit. Bartos passt de bal zonder na te denken. Nicolalde is nu in balbezit. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap. Mazzocchin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Golf and darts 0:9

66e minuut.
Bartos verovert de bal door een tackle van achteren. Kurttekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurttekin passt de bal met de wreef. Nicolalde is nu in balbezit. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Grado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicolalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolalde geeft een lange en hoge pass. Dambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambor schiet op doel. Mazzocchin bokst de bal weg. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Golf and darts 0:10

73e minuut.
Daar is Bartos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos onderschept slim de pass. Kurttekin rent richting de bal. Kurttekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US molto Piccoli - Golf and darts 0:11

76e minuut.
Paganoni is nu in balbezit. Kurttekin verovert de bal door een tackle van achteren. Kurttekin probeert naar een medespeler te passen. Nicolalde rent richting de bal. Nicolalde schiet op doel. Mazzocchin bokst de bal weg.

87e minuut.
Caboni met een sublieme pass. Kurttekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurttekin passt de bal met de wreef. Nicolalde rent richting de bal. Nicolalde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mazzocchin trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Terzo de bal. Tudela speelt de bal door. Bartos is nu in balbezit. Bartos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nicolalde speelt de bal door. Brunetto is nu in balbezit. Kurttekin probeert naar een medespeler te passen. Bartos is nu in balbezit. Bartos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US molto Piccoli 82%, Golf and darts 18%.
US molto Piccoli - Golf and darts 0:11