Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cecchinato f.c. Tropea fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Podda passt de bal zonder na te denken. Stia met een sublieme pass. Iozzi rent richting de bal. Klungelig pakt Iozzi de bal. Iozzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pistocchi geeft een hoge lob. Iannuccilli kopt de bal weg. Gaiti speelt de bal door. Nasato bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasato geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Accettola geeft een hoge lob. Dovera rent richting de bal. Gaiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovera onderschept slim de pass. Dovera geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Iozzi onderschept slim de pass. Mezzari rent richting de bal. Iozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Iozzi draait met de bal, schiet en ... Pomice probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cecchinato f.c. - Tropea fc 0:1

32e minuut.
Blasi is nu in balbezit. Blasi geeft een lange en hoge pass. Pomice speelt de bal door. Iozzi rent richting de bal. Iozzi haalt uit met een fantastische trap. Potecchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Cornara verovert de bal door een tackle van achteren. Cornara met een sublieme pass. Pautassi rent richting de bal. Accettola verovert de bal door een tackle van achteren. Accettola probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cecchinato f.c. - Tropea fc 1:1

36e minuut.
Pistocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Dovera is nu in balbezit. Dovera geeft een hoge lob. Cornara is nu in balbezit. Cornara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cecchinato f.c. 53%, Tropea fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cecchinato f.c. - Tropea fc 1:1

71e minuut.
Cerruti rent richting de bal. Cerruti passt de bal zonder na te denken. Pistocchi heeft problemen om de bal te vangen. Podda rent richting de bal. Podda draait met de bal, schiet en ... Potecchi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cerruti kopt de bal weg. Gaiti kan de bal niet met de borst controleren. Cornara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cornara krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cecchinato f.c. 54%, Tropea fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cecchinato f.c. - Tropea fc 1:1