Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
napoli FCC FC GraCon
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Crosa probeert naar een medespeler te passen. Lio rent richting de bal. Met opzet legt Trisciuzzi zijn tegenspeler op de grond. Trisciuzzi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: napoli FCC 49%, FC GraCon 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
napoli FCC - FC GraCon 0:0

46e minuut.
Falaschi probeert naar een medespeler te passen. Bellavista is nu in balbezit. Bellavista probeert naar een medespeler te passen. Leccese bereikt de bal nog maar net als eerste. Leccese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cassera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franceschetti met een snelle inworp. Leccese heeft problemen om de bal te vangen. Leccese geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Crosa is nu in balbezit. Ficini verovert de bal door een tackle van achteren. Ficini geeft een hoge lob. Francini rent richting de bal. Francini draait met de bal, schiet en ... Contaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bellavista neemt de hoekschop. Daar is Malerbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leccese bereikt de bal nog maar net als eerste. Leccese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Falaschi rent richting de bal. Lio is nu in balbezit. Lio passt de bal zonder na te denken. Francini bereikt de bal nog maar net als eerste. Francini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Crosa heeft problemen om de bal te vangen. Leccese is nu in balbezit. Leccese speelt de bal door. Klungelig pakt Francini de bal. Francini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Riccobuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Vellutini verovert de bal door een tackle van achteren. Falaschi rent richting de bal. Vellutini is nu in balbezit. Vellutini draait met de bal, schiet en ... Gatta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daar is Falaschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lio passt de bal met de wreef. Franceschetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franceschetti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: napoli FCC 65%, FC GraCon 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
napoli FCC - FC GraCon 0:0