Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tavernelle F.C. US molto Piccoli
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pioltelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calzalunga is nu in balbezit. Calzalunga passt de bal met de wreef. Buldreghini is nu in balbezit. Buldreghini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Orlandi geeft een lange en hoge pass. Pratellesi kopt de bal weg. Atalla is nu in balbezit. Atalla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Armelli is nu in balbezit. Armelli passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Secchio met een snelle inworp. Bucciantini geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Buldreghini de bal. Buldreghini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - US molto Piccoli 0:1

14e minuut.
Doeltrap. Paganoni met een harde bal richting middenveld. Terzo kopt de bal weg. Atalla is nu in balbezit. Atalla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Atalla onderschept slim de pass. Atalla passt de bal in één keer door. Pratellesi rent richting de bal. Pratellesi schiet op doel. Mazzocchin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Calzalunga kan de bal niet met de borst controleren. Calzalunga speelt de bal door. Antonacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Buldreghini onderschept slim de pass. Buldreghini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - US molto Piccoli 0:2

38e minuut.
Atalla rent richting de bal. Atalla speelt de bal door. Pratellesi is nu in balbezit. Pratellesi haalt uit met een fantastische trap. Paganoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazzocchin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Silvestra kopt de bal weg. Atalla rent richting de bal. Atalla passt de bal met de wreef. Pratellesi rent richting de bal. Pratellesi schiet op doel. Mazzocchin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Orlandi met een sublieme pass. Armelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Armelli speelt de bal door. Pratellesi rent richting de bal. Pratellesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tavernelle F.C. 43%, US molto Piccoli 57%.
Tavernelle F.C. - US molto Piccoli 0:2

52e minuut.
Grado rent richting de bal. Grado geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Orlandi de bal onder controle te krijgen. Buldreghini is nu in balbezit. Buldreghini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Atalla kopt de bal weg. Pratellesi heeft problemen om de bal te vangen. Paganoni rent richting de bal. Atalla rent richting de bal. Atalla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - US molto Piccoli 1:2

71e minuut.
Grado geeft een hoge lob. Mirabili bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucciantini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bucciantini krijgt een gele kaart.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siviero trapt de bal weg van het doel. Grado kopt de bal weg. Buldreghini is nu in balbezit. Buldreghini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tavernelle F.C. 42%, US molto Piccoli 58%.
Tavernelle F.C. - US molto Piccoli 1:2