Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golf and darts sassuolo
Attack Tactiek 352
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 18.1
excellent Schieten weak
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


5e minuut.
Dragnev passt de bal in één keer door. Dambor is nu in balbezit. Dambor passt de bal in één keer door. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dambor zal de hoekschop nemen. Nicolalde krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Francica met een harde bal richting middenveld. Caboni probeert de bal aan de voet te houden. Caboni met een sublieme pass. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Kurttekin met een sublieme pass. Nicolalde is nu in balbezit. Nicolalde passt de bal zonder na te denken. Bartos is nu in balbezit. Bartos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Dragnev met een sublieme pass. Kurttekin speelt de bal door. Nicolalde rent richting de bal. Klungelig pakt Nicolalde de bal. Nicolalde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kurttekin rent richting de bal. Kurttekin passt de bal zonder na te denken. Nicolalde is nu in balbezit. Nicolalde schiet op doel. Francica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golf and darts - sassuolo 1:0

31e minuut.
Cerliani probeert de bal met de borst te controleren. Aksal is nu in balbezit. Aksal speelt de bal door. Dambor rent richting de bal. Dambor probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tudela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kurttekin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurttekin met een sublieme pass. Nicolalde is nu in balbezit. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golf and darts - sassuolo 2:0

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maccagno trapt de bal weg. Cerliani kopt de bal weg. Dambor rent richting de bal. Dambor geeft een hoge lob. Francica bokst de bal weg. Klungelig pakt Nicolalde de bal. Bartos is nu in balbezit. Bartos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Gucciardello kopt de bal weg. Cerliani geeft de bal voor. Höhle met een sublieme pass. Nicolalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolalde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tudela met de inworp. Dambor rent richting de bal. Dambor geeft een lange en hoge pass. Nicolalde rent richting de bal. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Francica trapt de bal weg. Kurttekin kopt de bal weg. Klungelig pakt Stellone de bal. Bartos is nu in balbezit. Bartos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nicolalde rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golf and darts - sassuolo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golf and darts 24%, sassuolo 76%.
Golf and darts - sassuolo 3:0

49e minuut.
Klungelig pakt Gucciardello de bal. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos probeert naar een medespeler te passen. Nicolalde is nu in balbezit. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap. Francica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Golf and darts - sassuolo 4:0

52e minuut.
Caboni probeert naar een medespeler te passen. Nelkowski is nu in balbezit. Nelkowski speelt de bal door. Nicolalde is nu in balbezit. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Bindi rent richting de bal. Kurttekin onderschept slim de pass. Kurttekin speelt de bal door. Nicolalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap. Francica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Golf and darts - sassuolo 5:0

66e minuut.
Caboni is nu in balbezit. Caboni passt de bal in één keer door. Nicolalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolalde draait met de bal, schiet en ... Francica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golf and darts - sassuolo 6:0

69e minuut.
Seccia heeft problemen om de bal te vangen. Kurttekin is nu in balbezit. Kurttekin passt de bal zonder na te denken. Nicolalde is nu in balbezit. Nicolalde schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kurttekin onderschept slim de pass. Kurttekin speelt de bal door. Nicolalde rent richting de bal. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golf and darts - sassuolo 7:0

81e minuut.
Bartos passt de bal in één keer door. Kurttekin is nu in balbezit. Kurttekin speelt de bal door. Daar is Nicolalde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolalde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golf and darts - sassuolo 8:0

82e minuut.
Seccia met een snelle inworp. Nicolosi is nu in balbezit. Nicolosi passt de bal zonder na te denken. Bellotti rent richting de bal. Bellotti draait met de bal, schiet en ... Conca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nelkowski met een sublieme pass. Nicolalde rent richting de bal. Nicolalde heeft problemen om de bal te vangen. Nicolalde draait met de bal, schiet en ... Francica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golf and darts - sassuolo 9:0

85e minuut.
Inworp. Dambor met de inworp. Tudela met een sublieme pass. Nicolalde is nu in balbezit. Nicolalde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golf and darts - sassuolo 10:0

87e minuut.
Dambor passt de bal zonder na te denken. Bartos rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Stellone ... Strafschop! Stellone krijgt een gele kaart. Bartos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurttekin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Francica bokst de bal weg.

88e minuut.
Caboni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sandonnini de bal. Nelkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelkowski probeert naar een medespeler te passen. Nicolalde rent richting de bal. De bal raakt de paal. Daar is Nicolalde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Nicolalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolalde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golf and darts - sassuolo 11:0

89e minuut.
Cerliani probeert naar een medespeler te passen. Bellotti is nu in balbezit. Nicolalde onderschept slim de pass. Nicolalde draait met de bal, schiet en ... Francica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golf and darts - sassuolo 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golf and darts 16%, sassuolo 84%.
Golf and darts - sassuolo 12:0