Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GraCon Bande Feroci
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno passt de bal zonder na te denken. Scandella rent richting de bal. Scandella geeft een lange en hoge pass. Riccobuono heeft problemen om de bal te vangen. Gatta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Franceschetti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ficini is nu in balbezit. Francini is nu in balbezit. Francini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GraCon - Bande Feroci 1:0

13e minuut.
Marzocca probeert naar een medespeler te passen. Bruno rent richting de bal. Bruno passt de bal zonder na te denken. Petrello is nu in balbezit. Petrello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ficini probeert naar een medespeler te passen. Franceschetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franceschetti speelt de bal door. Francini rent richting de bal. Francini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Scandella bereikt de bal nog maar net als eerste. Scandella geeft een hoge lob. Lunardelli kopt de bal weg. Marzocca is nu in balbezit. Marzocca geeft een lange en hoge pass. Gatta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Bruno probeert naar een medespeler te passen. Leccese bereikt de bal nog maar net als eerste. Leccese speelt de bal door. Francini rent richting de bal. Francini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GraCon - Bande Feroci 2:0

36e minuut.
Ficini geeft de bal voor. Daar is Bruno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francini is nu in balbezit. Francini draait met de bal, schiet en ... Medico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GraCon - Bande Feroci 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GraCon 52%, Bande Feroci 48%.
FC GraCon - Bande Feroci 3:0

66e minuut.
Fella rent richting de bal. Leccese onderschept slim de pass. Leccese met een sublieme pass. Daar is Francini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bruno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Addesso controleert de bal met de borst. Lio rent richting de bal. Addesso onderschept slim de pass. Addesso geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GraCon 54%, Bande Feroci 46%.
FC GraCon - Bande Feroci 3:0