Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TerroniaFC napoli FCC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fisichella met een snelle inworp. Bucci geeft de bal voor. Vellutini is nu in balbezit. Vellutini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - napoli FCC 0:1

16e minuut.
Bon geeft een lange en hoge pass. Crosa is nu in balbezit. Crosa met een sublieme pass. Zangara is nu in balbezit. Zangara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zangara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangara haalt uit met een fantastische trap. Malerbi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Agostinacchio de bal. Agostinacchio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Cassera is nu in balbezit. Cassera geeft een hoge lob. Iacopino controleert de bal met de borst. Falaschi rent richting de bal. Falaschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Falaschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iacopino onderschept slim de pass. Iacopino speelt de bal door. Zangara rent richting de bal. Zangara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TerroniaFC - napoli FCC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TerroniaFC 45%, napoli FCC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TerroniaFC - napoli FCC 1:1

49e minuut.
Paielli met een harde bal richting middenveld. Crosa kopt de bal weg. Agostinacchio probeert naar een medespeler te passen. Zangara is nu in balbezit. Zangara draait met de bal, schiet en ... Contaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Carbone kopt de bal weg. Carlesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlesso geeft een lange en hoge pass. Vellutini is nu in balbezit. Vellutini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Vellutini heeft problemen om de bal te vangen. Falaschi is nu in balbezit. Vellutini is nu in balbezit. Falaschi rent richting de bal. Falaschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Carlesso probeert naar een medespeler te passen. Benarrivo is nu in balbezit. Benarrivo probeert naar een medespeler te passen. Fisichella geeft een hoge lob. Bucci geeft de bal voor. Paielli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Vittoriello met de inworp. Melotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Crosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crosa krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Vellutini is nu in balbezit. Falaschi rent richting de bal. Carbone rent richting de bal. Falaschi onderschept slim de pass. Falaschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Carbone geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Archi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falaschi heeft problemen om de bal te vangen. Falaschi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vellutini is nu in balbezit. Vellutini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - napoli FCC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TerroniaFC 54%, napoli FCC 46%.
TerroniaFC - napoli FCC 1:2