Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fucili Possenti Golf and darts
Normal Tactiek Attack
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 43.5
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen solide


3e minuut.
Kurttekin passt de bal in één keer door. Nicolalde heeft problemen om de bal te vangen. Soldo rent richting de bal. Bartos onderschept slim de pass. Bartos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dambor passt de bal in één keer door. Kurttekin rent richting de bal. Crosato begaat een overtreding. Crosato krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Dragnev geeft de bal voor. Daar is Bartos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldo is nu in balbezit. Bartos onderschept slim de pass. Bartos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bartos passt de bal zonder na te denken. Kurttekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurttekin met een sublieme pass. Nicolalde is nu in balbezit. Nicolalde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili Possenti - Golf and darts 0:1

13e minuut.
Conca trapt de bal weg. Kurttekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurttekin passt de bal in één keer door. Nicolalde is nu in balbezit. Nicolalde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Bartos de bal. Antuofermo verovert de bal door een tackle van achteren. Kurttekin met een sublieme pass. Klungelig pakt Dambor de bal. Dambor geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Marchini trapt de bal weg. Klungelig pakt Caboni de bal. Caboni met een sublieme pass. Nicolalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolalde geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili Possenti - Golf and darts 0:2

20e minuut.
Höhle bereikt de bal nog maar net als eerste. Höhle passt de bal in één keer door. Kurttekin speelt de bal door. Nicolalde is nu in balbezit. Nicolalde schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kurttekin speelt de bal door. Nicolalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolalde passt de bal met de wreef. Bartos rent richting de bal. Bartos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Bartos met een sublieme pass. Tudela rent richting de bal. Kurttekin geeft de bal voor. Cantalupo heeft problemen om de bal te vangen. Nelkowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kurttekin verovert de bal door een tackle van achteren. Kurttekin speelt de bal door. Bartos rent richting de bal. Bartos schiet op doel. Crosato probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili Possenti - Golf and darts 0:3

31e minuut.
Bartos geeft de bal voor. Kurttekin is nu in balbezit. Kurttekin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nicolalde de bal. Nicolalde schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Tudela geeft een hoge lob. Nicolalde heeft problemen om de bal te vangen. Crispino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nicolalde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurttekin neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Bocelli rent richting de bal. Dragnev onderschept slim de pass. Dragnev geeft een hoge lob. Bartos met een sublieme pass. Nicolalde rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili Possenti - Golf and darts 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fucili Possenti 77%, Golf and darts 23%.
Fucili Possenti - Golf and darts 0:4

51e minuut.
Nelkowski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Crosato de bal onder controle te krijgen. Nicolalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap. Marchini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili Possenti - Golf and darts 0:5

52e minuut.
Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos passt de bal met de wreef. Nicolalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurttekin rent richting de bal. Kurttekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili Possenti - Golf and darts 0:6

55e minuut.
Aksal geeft de bal voor. Nelkowski kopt de bal weg. Nicolalde is nu in balbezit. Nicolalde draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Kurttekin passt de bal in één keer door. Bartos is nu in balbezit. Nicolalde rent richting de bal. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap. Marchini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili Possenti - Golf and darts 0:7

64e minuut.
Dambor is nu in balbezit. Dambor geeft de bal voor. Klungelig pakt Crispino de bal. Nicolalde rent richting de bal. Nicolalde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili Possenti - Golf and darts 0:8

75e minuut.
Caboni met een sublieme pass. Klungelig pakt Kurttekin de bal. Kurttekin met een sublieme pass. Nicolalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tudela kopt de bal weg. Nicolalde rent richting de bal. Nicolalde passt de bal zonder na te denken. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili Possenti - Golf and darts 0:9

82e minuut.
Caboni passt de bal met de wreef. Kurttekin speelt de bal door. Bartos rent richting de bal. Bartos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili Possenti - Golf and darts 0:10

84e minuut.
Kurttekin verovert de bal door een tackle van achteren. Kurttekin geeft een lange en hoge pass. Nicolalde rent richting de bal. Nicolalde haalt uit met een fantastische trap. Marchini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili Possenti - Golf and darts 0:11

90e minuut.
Nelkowski onderschept slim de pass. Kurttekin is nu in balbezit. Kurttekin passt de bal in één keer door. Nicolalde is nu in balbezit. Nicolalde schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fucili Possenti 80%, Golf and darts 20%.
Fucili Possenti - Golf and darts 0:11