Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mesagne durres fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Coscarelli is nu in balbezit. Coscarelli passt de bal in één keer door. Daar is Pissavini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arioldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arioldo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schiaffino met de inworp. Arioldo rent richting de bal. Arioldo geeft een lange en hoge pass. Pissavini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Seguin de bal. Arioldo rent richting de bal. Arioldo speelt de bal door. Pissavini is nu in balbezit. Pissavini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bellanova is nu in balbezit. Bressanelli onderschept slim de pass. Bressanelli met een sublieme pass. Pissavini rent richting de bal. Pissavini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mesagne 65%, durres fc 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mesagne - durres fc 0:0

61e minuut.
Arioldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arioldo draait met de bal, schiet en ... Castelnuovo probeert de bal aan de voet te houden. Arioldo rent richting de bal. Arioldo haalt uit met een fantastische trap. Sanzeni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Coscarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bolognini zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bolognini naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
Arioldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pissavini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arioldo rent richting de bal. Pissavini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pissavini schiet op doel. Sanzeni bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mesagne 61%, durres fc 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mesagne - durres fc 0:0