Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea barcelona Bistaz UTD
433 Tactiek 343
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.7
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Sandrini is nu in balbezit. Sandrini geeft een lange en hoge pass. Palmisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreto onderschept slim de pass. Ferreto haalt uit met een fantastische trap. Bertuglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferreto rent richting de bal. Ferreto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Geldani bereikt de bal nog maar net als eerste. Geldani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea barcelona - Bistaz UTD 1:0

12e minuut.
Ladini heeft problemen om de bal te vangen. Tassaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ladini zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ladini naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Palmisani geeft een hoge lob. Rigotto kopt de bal weg. Klungelig pakt Cardinale de bal. Geldani rent richting de bal. Geldani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Geldani passt de bal zonder na te denken. Daar is Scimonello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scimonello probeert naar een medespeler te passen. Ferreto is nu in balbezit. Ferreto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bertuglia trapt de bal weg. Lello kopt de bal weg. Cologno speelt de bal door. Zani is nu in balbezit. Zani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea barcelona - Bistaz UTD 1:1

37e minuut.
Geldani probeert naar een medespeler te passen. Zaccara is nu in balbezit. Zaccara met een sublieme pass. Scimonello is nu in balbezit. Scimonello geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea barcelona 48%, Bistaz UTD 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea barcelona - Bistaz UTD 1:1

54e minuut.
Lello is nu in balbezit. Zani is nu in balbezit. Zani met een sublieme pass. Cologno is nu in balbezit. Cologno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sandrini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goisis met de inworp. Lello is nu in balbezit. Lello geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea barcelona 44%, Bistaz UTD 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea barcelona - Bistaz UTD 1:1