Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
durres fc Riccardoland
Normal Tactiek 352
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Sconfietti trapt de bal weg van het doel. Saccomano kopt de bal weg. Domenis heeft problemen om de bal te vangen. Saccomano rent richting de bal. Saccomano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Saccomano probeert naar een medespeler te passen. Giobellina rent richting de bal. Giobellina passt de bal zonder na te denken. Burato is nu in balbezit. Burato geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Arioldo is nu in balbezit. Giobellina verovert de bal door een tackle van achteren. Giobellina geeft een lange en hoge pass. Bovo rent richting de bal. Facchetti geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Burato geeft een lange en hoge pass. Simon geeft de bal voor. Giobellina kopt de bal weg. Zamparini probeert de bal aan de voet te houden. Saccomano bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Burato geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Baccaro passt de bal met de wreef. Corso geeft de bal voor. Coscarelli kopt de bal weg. Retto rent richting de bal. Retto geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Domenis geeft een hoge lob. Retto probeert de bal aan de voet te houden. Simon begaat een overtreding. Simon krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Burato geeft een hoge lob. Domenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovo verovert de bal door een tackle van achteren. Bovo haalt uit met een fantastische trap. Sconfietti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: durres fc 57%, Riccardoland 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
durres fc - Riccardoland 0:0

52e minuut.
Burato bereikt de bal nog maar net als eerste. Burato speelt de bal door. Klungelig pakt Bovo de bal. Bovo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Beretta de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Facchetti rent richting de bal. Giobellina onderschept slim de pass. Saccomano rent richting de bal. Saccomano passt de bal zonder na te denken. Bovo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
durres fc - Riccardoland 0:1

63e minuut.
Klungelig pakt Corso de bal. Arioldo rent richting de bal. Corso begaat een overtreding. Corso krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Baccaro is nu in balbezit. Baccaro passt de bal met de wreef. Corso met een sublieme pass. Arioldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arioldo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: durres fc 43%, Riccardoland 57%.
durres fc - Riccardoland 0:1