Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Vanti Chelsea barcelona
Sweep Tactiek 433
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.9 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Ferreto is nu in balbezit. Geldani is nu in balbezit. Ferreto is nu in balbezit. Geldani bereikt de bal nog maar net als eerste. Geldani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Atanasi rent richting de bal. Bellanova onderschept slim de pass. Bellanova passt de bal met de wreef. Bellocchio is nu in balbezit. Bellocchio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Vanti - Chelsea barcelona 1:0

14e minuut.
Tovagliari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassaro is nu in balbezit. Tassaro passt de bal zonder na te denken. Rigotto heeft problemen om de bal te vangen. Tovagliari met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Spiridione rent richting de bal. Spiridione geeft de bal voor. Zecca rent richting de bal. Zecca passt de bal met de wreef. Bellocchio rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Vanti 53%, Chelsea barcelona 47%.
Sparta Vanti - Chelsea barcelona 1:0

59e minuut.
Inworp. Passaretti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovagliari is nu in balbezit. Tovagliari geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zecca onderschept slim de pass. Lemma bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemma geeft een hoge lob. Geldani rent richting de bal. Geldani draait met de bal, schiet en ... Oneta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Vanti 61%, Chelsea barcelona 39%.
Sparta Vanti - Chelsea barcelona 1:0