Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Energy Fitness Birreal Madrid
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen average
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Scialò is nu in balbezit. Bagiacci is nu in balbezit. Scialò is nu in balbezit. Bagiacci verovert de bal door een tackle van achteren. Bagiacci geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Arioldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magliulo verovert de bal door een tackle van achteren. Basciani probeert naar een medespeler te passen. Valleri is nu in balbezit. Valleri schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Energy Fitness - Birreal Madrid 0:1

23e minuut.
Magliulo rent richting de bal. Magliulo passt de bal zonder na te denken. Campi heeft problemen om de bal te vangen. Campi geeft de bal voor. Daar is Caldoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roderi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bertone verovert de bal door een tackle van achteren. Bertone schiet op doel. Na een snelle pass probeert Natalini de bal onder controle te krijgen. Bertone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Natalini rent richting de bal. Arioldo verovert de bal door een tackle van achteren. Arioldo geeft de bal voor. Dornini is nu in balbezit. Dornini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Arioldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campi verovert de bal door een tackle van achteren. Papei geeft de bal voor. Bertone controleert de bal met de borst. Bertone draait met de bal, schiet en ... Carano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energy Fitness 55%, Birreal Madrid 45%.
Energy Fitness - Birreal Madrid 0:1

46e minuut.
Bertone rent richting de bal. Bertone passt de bal zonder na te denken. Guallina rent richting de bal. Dornini verovert de bal door een tackle van achteren. Dornini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Alesi geeft de bal voor. Inworp. Gatto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bertone rent richting de bal. Bertone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Alesi rent richting de bal. Alesi geeft een lange en hoge pass. Valleri kopt de bal weg. Scialò is nu in balbezit. Scialò geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Energy Fitness - Birreal Madrid 0:2

60e minuut.
Guallina rent richting de bal. Dornini onderschept slim de pass. Bertone rent richting de bal. Bertone draait met de bal, schiet en ... Carano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energy Fitness - Birreal Madrid 1:2

65e minuut.
Inworp. Magliulo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valleri probeert naar een medespeler te passen. Basciani rent richting de bal. Basciani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Papei bereikt de bal nog maar net als eerste. Scialò onderschept slim de pass. Scialò probeert naar een medespeler te passen. Basciani is nu in balbezit. Basciani schiet op doel. Roderi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Energy Fitness - Birreal Madrid 1:3

78e minuut.
Calianaz met de inworp. Klungelig pakt Arioldo de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valleri. Arioldo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energy Fitness 51%, Birreal Madrid 49%.
Energy Fitness - Birreal Madrid 1:3