Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mesagne AC Bergamo
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.8 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Bolognini passt de bal in één keer door. Gargi rent richting de bal. Gargi geeft een lange en hoge pass. Musacco is nu in balbezit. Musacco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Sanzeni trapt de bal weg. Turcinovich kopt de bal weg. Musacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Musacco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sanzeni trapt de bal weg van het doel. Pettinati kan de bal niet met de borst controleren. Pisati rent richting de bal. Musacco rent richting de bal. Musacco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Schiepati raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Giarelli komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Pettinati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisati verovert de bal door een tackle van achteren. Pisati passt de bal in één keer door. Musacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Musacco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pisati met een sublieme pass. Gargi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargi geeft een lange en hoge pass. Musacco rent richting de bal. Musacco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesagne - AC Bergamo 0:1

38e minuut.
Castelnuovo geeft een hoge lob. Pescio kopt de bal weg. Musacco kan de bal niet met de borst controleren. Pisati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisati haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Ciurli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti rent richting de bal. Met opzet legt Ciurli zijn tegenspeler op de grond. Ciurli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mesagne 69%, AC Bergamo 31%.
Mesagne - AC Bergamo 0:1

54e minuut.
Pisati rent richting de bal. Pettinati is nu in balbezit. Bellanova geeft de bal voor. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti haalt uit met een fantastische trap. Bifini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Ciurli met een sublieme pass. Pisati rent richting de bal. Bellanova is nu in balbezit. Pisati is nu in balbezit. Pisati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sciorto rent richting de bal. Sciorto passt de bal met de wreef. Musacco rent richting de bal. Pisati rent richting de bal. Pisati haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fanton geeft een lange en hoge pass. Cali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciurli is nu in balbezit. Ciurli geeft een hoge lob. Sanzeni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Pettinati met een sublieme pass. Musacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisati bereikt de bal nog maar net als eerste. Musacco rent richting de bal. Musacco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mesagne - AC Bergamo 0:2

76e minuut.
Musacco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mocci komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Gargi geeft de bal voor. Turcinovich rent richting de bal. Turcinovich probeert naar een medespeler te passen. Pisati rent richting de bal. Pisati haalt uit met een fantastische trap. Sanzeni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Forcella zal de hoekschop nemen. Gargi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mocci krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mesagne 57%, AC Bergamo 43%.
Mesagne - AC Bergamo 0:2