Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Scots cosenza calcio
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 25.7
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Favale bereikt de bal nog maar net als eerste. Favale geeft een hoge lob. Balsamo is nu in balbezit. Balsamo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Scots - cosenza calcio 0:1

18e minuut.
Mortaro probeert naar een medespeler te passen. Collu rent richting de bal. Collu passt de bal zonder na te denken. Moschino bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Partele is nu in balbezit. Casirago verovert de bal door een tackle van achteren. Casirago probeert naar een medespeler te passen. Moschino rent richting de bal. Moschino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Grossale onderschept slim de pass. Partele verovert de bal door een tackle van achteren. Partele passt de bal met de wreef. Giovagnorio is nu in balbezit. Giovagnorio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Balsamo passt de bal in één keer door. Moschino rent richting de bal. Favale is nu in balbezit. Moschino bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Scots 53%, cosenza calcio 47%.
FC_Scots - cosenza calcio 0:1

49e minuut.
Fanzini verovert de bal door een tackle van achteren. Fanzini geeft de bal voor. Moschino rent richting de bal. Moschino draait met de bal, schiet en ... Cedron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Scots - cosenza calcio 0:2

50e minuut.
Collu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Favale de bal. Bacigaluppi probeert naar een medespeler te passen. Moschino is nu in balbezit. Moschino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Casirago met een sublieme pass. Grossale bereikt de bal nog maar net als eerste. Collu speelt de bal door. Moschino bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bacigaluppi kopt de bal weg. Barolo met een sublieme pass. Collu met een sublieme pass. Moschino bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschino haalt uit met een fantastische trap. Cedron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Scots - cosenza calcio 0:3

65e minuut.
Klungelig pakt Ascolano de bal. Casaloldi rent richting de bal. Casaloldi geeft een hoge lob. Moschino bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Moschino verovert de bal door een tackle van achteren. Moschino probeert naar een medespeler te passen. Balsamo met een sublieme pass. Moschino bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Scots 55%, cosenza calcio 45%.
FC_Scots - cosenza calcio 0:3