Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flystars FC Sofia2008
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lucidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallo is nu in balbezit. Lucidi begaat een overtreding. Lucidi krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Benetazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pixedda rent richting de bal. Daar is Leonardini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonardini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Romeo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cucchiani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

31e minuut.
Cappio rent richting de bal. Pixedda speelt de bal door. Ardengo rent richting de bal. Leonardini verovert de bal door een tackle van achteren. Leonardini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flystars FC - Sofia2008 1:0

39e minuut.
Leonardini met een sublieme pass. Portalupi rent richting de bal. Pixedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pixedda schiet op doel. Valente maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flystars FC - Sofia2008 2:0

44e minuut.
Ardengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardini onderschept slim de pass. Leonardini probeert naar een medespeler te passen. Pixedda is nu in balbezit. Pixedda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flystars FC - Sofia2008 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flystars FC 41%, Sofia2008 59%.
Flystars FC - Sofia2008 3:0

46e minuut.
Marsili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peruzzo komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Portalupi geeft de bal voor. Inworp. Costabile met een snelle inworp. Pixedda is nu in balbezit. Pixedda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flystars FC - Sofia2008 4:0

69e minuut.
Peruzzo probeert naar een medespeler te passen. Tallo heeft problemen om de bal te vangen. Leonardini is nu in balbezit. Leonardini schiet op doel. Valente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Pixedda probeert naar een medespeler te passen. Leonardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardini onderschept slim de pass. Leonardini schiet op doel. Valente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Inworp. Cucchiani met een snelle inworp. Pixedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pixedda passt de bal met de wreef. Leonardini rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ardengo is nu in balbezit. Leonardini rent richting de bal. Leonardini speelt de bal door. Daar is Pixedda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pixedda schiet op doel. Valente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Romeo de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Bonavera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valente maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cirronis is nu in balbezit. Leonardini onderschept slim de pass. Leonardini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flystars FC - Sofia2008 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flystars FC 40%, Sofia2008 60%.
Flystars FC - Sofia2008 5:0