Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea barcelona cosenza calcio
433 Tactiek 433
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 24.5
hopeless Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Balsamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsamo passt de bal met de wreef. Favale rent richting de bal. Favale draait met de bal, schiet en ... Locorotondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea barcelona - cosenza calcio 0:1

12e minuut.
Rigotto probeert de bal met de borst te controleren. Balsamo is nu in balbezit. Grossale bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschino rent richting de bal. Moschino draait met de bal, schiet en ... Locorotondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Fanzini is nu in balbezit. Fanzini passt de bal zonder na te denken. Balsamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschino bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschino haalt uit met een fantastische trap. Locorotondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea barcelona - cosenza calcio 0:2

26e minuut.
Collu is nu in balbezit. Collu speelt de bal door. Moschino is nu in balbezit. Favale is nu in balbezit. Favale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Scimonello kopt de bal weg. Klungelig pakt Geldani de bal. Ferreto is nu in balbezit. Scimonello rent richting de bal. Scimonello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Collu passt de bal met de wreef. Grossale rent richting de bal. Balsamo rent richting de bal. Balsamo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea barcelona 58%, cosenza calcio 42%.
Chelsea barcelona - cosenza calcio 0:2

52e minuut.
Favale heeft problemen om de bal te vangen. Moschino is nu in balbezit. Favale bereikt de bal nog maar net als eerste. Favale draait met de bal, schiet en ... Lemma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zaccara met de inworp. Geldani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casirago rent richting de bal. Geldani onderschept slim de pass. Geldani geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lemma rent richting de bal. Tassaro speelt de bal door. Boggioni probeert naar een medespeler te passen. Favale rent richting de bal. Favale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Boggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggioni passt de bal in één keer door. Tassaro probeert naar een medespeler te passen. Geldani is nu in balbezit. Geldani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Grossale rent richting de bal. Grossale passt de bal zonder na te denken. Favale rent richting de bal. Moschino is nu in balbezit. Moschino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea barcelona 53%, cosenza calcio 47%.
Chelsea barcelona - cosenza calcio 0:2