Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Scots Fuffolo F.C.
Normal Tactiek Accazz
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 24.7
weak Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


24e minuut.
Silva is nu in balbezit. Silva passt de bal zonder na te denken. Daar is Taravella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Taravella is nu in balbezit. Taravella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morandi rent richting de bal. Morandi draait met de bal, schiet en ... Cedron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Scots - Fuffolo F.C. 0:1

26e minuut.
Silva is nu in balbezit. Pomponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortaro met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pomponi zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Taravella met een sublieme pass. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva passt de bal in één keer door. Morandi rent richting de bal. Morandi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Pinton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pomponi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mortaro rent richting de bal. Pomponi onderschept slim de pass. Pomponi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morandi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Scots - Fuffolo F.C. 0:2

40e minuut.
Colato met de inworp. Caudullo is nu in balbezit. Caudullo probeert naar een medespeler te passen. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Scots - Fuffolo F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Scots 56%, Fuffolo F.C. 44%.
FC_Scots - Fuffolo F.C. 0:3

48e minuut.
Caudullo met een snelle inworp. Morandi rent richting de bal. Morandi geeft de bal voor. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... Cedron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Morandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Scots - Fuffolo F.C. 0:4

51e minuut.
Mortaro is nu in balbezit. Pomponi onderschept slim de pass. Pomponi met een sublieme pass. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Cellilli de bal onder controle te krijgen. Pomponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomponi geeft de bal voor. Morandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morandi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Scots - Fuffolo F.C. 0:5

66e minuut.
Pomponi rent richting de bal. Pomponi geeft een hoge lob. Daar is Bacigaluppi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morandi rent richting de bal. Morandi geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Ciocca rent richting de bal. Ciocca passt de bal met de wreef. Colato rent richting de bal. Giovagnorio rent richting de bal. Giovagnorio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Taravella probeert naar een medespeler te passen. Caudullo rent richting de bal. Caudullo passt de bal in één keer door. Morandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morandi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Scots 62%, Fuffolo F.C. 38%.
FC_Scots - Fuffolo F.C. 0:5