Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Kingston Night Night
433 Tactiek night-1
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 27.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Badalato is nu in balbezit. Badalato geeft een hoge lob. Namysł rent richting de bal. Namysł schiet op doel. Pullen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - Night Night 0:1

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Crooks de bal onder controle te krijgen. Rogański rent richting de bal. Đilas is nu in balbezit. Đilas haalt uit met een fantastische trap. Mills probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Lucan de bal. Crooks is nu in balbezit. Đilas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Đilas krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Mills trapt de bal weg van het doel. Vulpeş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Crooks de bal. Namysł is nu in balbezit. Namysł draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Đilas is nu in balbezit. Đilas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - Night Night 0:2

43e minuut.
Nebel verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crooks. Nebel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nebel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Namysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Namysł met een sublieme pass. Đilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Đilas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - Night Night 0:3

44e minuut.
Baker is nu in balbezit. Đilas onderschept slim de pass. Đilas met een sublieme pass. Namysł heeft problemen om de bal te vangen. Namysł haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Kingston 70%, Night Night 30%.
Dynamo Kingston - Night Night 0:3

65e minuut.
Crooks is nu in balbezit. Badalato bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalato probeert naar een medespeler te passen. Daar is Đilas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đilas geeft de bal voor. Pullen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Namysł is nu in balbezit. Namysł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - Night Night 0:4

69e minuut.
Đilas is nu in balbezit. Đilas passt de bal met de wreef. Namysł rent richting de bal. Namysł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - Night Night 0:5

73e minuut.
Nebel is nu in balbezit. Nebel geeft een hoge lob. Namysł is nu in balbezit. Đilas is nu in balbezit. Đilas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - Night Night 0:6

79e minuut.
Namysł speelt de bal door. Đilas is nu in balbezit. Đilas probeert naar een medespeler te passen. Vulpeş is nu in balbezit. Vulpeş schiet op doel. Pullen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Namysł rent richting de bal. Namysł haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Kingston 62%, Night Night 38%.
Dynamo Kingston - Night Night 0:6