Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meads United Harry’s heroes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.7
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Parker geeft de bal voor. Sawyer is nu in balbezit. Sawyer haalt uit met een fantastische trap. Smart is nu in balbezit. Smart draait met de bal, schiet en ... Junior bokst de bal weg.

18e minuut.
Regis speelt de bal door. Marvel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockheart bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvel onderschept slim de pass. Marvel schiet op doel. Fenton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meads United 49%, Harry’s heroes 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meads United - Harry’s heroes 0:0

48e minuut.
Regis geeft een lange en hoge pass. Page kopt de bal weg. Parker heeft problemen om de bal te vangen. Marvel is nu in balbezit. Marvel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meads United - Harry’s heroes 0:1

72e minuut.
Cannon rent richting de bal. Cannon passt de bal in één keer door. Henderson is nu in balbezit. Henderson draait met de bal, schiet en ... Junior probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meads United - Harry’s heroes 1:1

85e minuut.
Longstaff passt de bal met de wreef. Marvel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lockheart de bal onder controle te krijgen. Fenton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meads United - Harry’s heroes 1:2

86e minuut.
Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinshelwood is nu in balbezit. Murray onderschept slim de pass. Marvel rent richting de bal. Marvel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meads United 59%, Harry’s heroes 41%.
Meads United - Harry’s heroes 1:2