Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hooligan Harry Bristol Knights
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Nethercott rent richting de bal. Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Darwin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Darwin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Garbutt is nu in balbezit. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nethercott begaat een overtreding. Nethercott krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ledson rent richting de bal. Waddlе rent richting de bal. Ledson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ledson krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Waddlе is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garbutt met een snel genomen vrije trap. Ledson kopt de bal weg. Nethercott bereikt de bal nog maar net als eerste. Nethercott draait met de bal, schiet en ... Kerr probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligan Harry - Bristol Knights 1:0

13e minuut.
Waddlе geeft een lange en hoge pass. Daar is Shields, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledson rent richting de bal. Livermore onderschept slim de pass. Livermore haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Livermore bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligan Harry - Bristol Knights 2:0

18e minuut.
Darwin rent richting de bal. Lombardo rent richting de bal. Slater is nu in balbezit. Slater geeft een lange en hoge pass. Shields is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Ward-Prowse probeert de bal aan de voet te houden. Shields bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kerr ... Strafschop! Shields is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Waddlе neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Nethercott is nu in balbezit. Lucas maakt een afschuwelijke overtreding. Nethercott is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garbutt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ledson heeft problemen om de bal te vangen. Livermore bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Garbutt is nu in balbezit. Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas probeert naar een medespeler te passen. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligan Harry - Bristol Knights 2:1

39e minuut.
Tidy passt de bal in één keer door. Nethercott bereikt de bal nog maar net als eerste. Nethercott probeert naar een medespeler te passen. Shields is nu in balbezit. Shields schiet op doel. Sinclair bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligan Harry - Bristol Knights 3:1

40e minuut.
Darwin heeft problemen om de bal te vangen. Darwin probeert naar een medespeler te passen. Way is nu in balbezit. Way draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligan Harry - Bristol Knights 3:2

45e minuut.
Hardy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shields bereikt de bal nog maar net als eerste. Shields passt de bal zonder na te denken. Livermore rent richting de bal. Livermore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligan Harry 41%, Bristol Knights 59%.
Hooligan Harry - Bristol Knights 3:2

52e minuut.
Keown bereikt de bal nog maar net als eerste. Keown geeft een lange en hoge pass. Nethercott rent richting de bal. Tidy is nu in balbezit. Tidy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Waddlе bereikt de bal nog maar net als eerste. Tidy is nu in balbezit. Tidy met een sublieme pass. Nethercott rent richting de bal. Nethercott geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligan Harry 49%, Bristol Knights 51%.
Hooligan Harry - Bristol Knights 3:2