Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Point-Noire FC Southport Essex
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


39e minuut.
Howard geeft de bal voor. Howson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Hall ... Strafschop! Hall krijgt een gele kaart. Howson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bentley kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Grealish maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Point-Noire FC - Southport Essex 1:0

43e minuut.
Inworp. Scholes met de inworp. Yeboah probeert naar een medespeler te passen. Crow rent richting de bal. Crow haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Crow probeert de bal aan de voet te houden. Bentley is nu in balbezit. Trevitt is nu in balbezit. Yeboah is nu in balbezit. Yeboah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Darwin trapt de bal weg van het doel. Hall kopt de bal weg. Simpson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crow rent richting de bal. Crow draait met de bal, schiet en ... Dench probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Point-Noire FC 47%, Southport Essex 53%.
Point-Noire FC - Southport Essex 1:0

89e minuut.
Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah geeft de bal voor. Hardy speelt de bal door. Howson bereikt de bal nog maar net als eerste. Howson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Point-Noire FC 45%, Southport Essex 55%.
Point-Noire FC - Southport Essex 1:0