Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northfleet Thistle Weymouth Thistle
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Bynoe-Gittens probeert naar een medespeler te passen. Madueke rent richting de bal. Regan rent richting de bal. Regan haalt uit met een fantastische trap. Kitson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Thistle - Weymouth Thistle 1:0

8e minuut.
Primus geeft de bal voor. Dewsbury-Hall kopt de bal weg. Madueke is nu in balbezit. Regan bereikt de bal nog maar net als eerste. Regan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Thistle - Weymouth Thistle 2:0

23e minuut.
Sinton trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mann geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Nolan rent richting de bal. Nolan passt de bal zonder na te denken. Mann is nu in balbezit. Mann draait met de bal, schiet en ... Sinton kopt de bal weg. Lowe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Thistle 45%, Weymouth Thistle 55%.
Northfleet Thistle - Weymouth Thistle 2:0

47e minuut.
Gazza Lineker rent richting de bal. Nolan verovert de bal door een tackle van achteren. Nolan met een sublieme pass. Brady is nu in balbezit. Brady draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Darby rent richting de bal. Gazza Lineker onderschept slim de pass. Brady bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Brady speelt de bal door. Darby bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinton bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby verovert de bal door een tackle van achteren. Darby draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Thistle - Weymouth Thistle 2:1

64e minuut.
Sinton geeft een hoge lob. Gazza Lineker rent richting de bal. Baker is nu in balbezit. Gazza Lineker onderschept slim de pass. Gazza Lineker geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann geeft de bal voor. Bynoe-Gittens controleert de bal met de borst. Darby is nu in balbezit. Darby haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Thistle 61%, Weymouth Thistle 39%.
Northfleet Thistle - Weymouth Thistle 2:1