Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Firebird Athletic Dorchester Dynamo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
James onderschept slim de pass. James passt de bal zonder na te denken. Robbo is nu in balbezit. Robbo draait met de bal, schiet en ... Dawson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Firebird Athletic - Dorchester Dynamo 1:0

16e minuut.
Russell passt de bal zonder na te denken. Robbo rent richting de bal. Hancock is nu in balbezit. Ian Wright onderschept slim de pass. Ian Wright schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sharp rent richting de bal. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp rent richting de bal. Farmer rent richting de bal. Farmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Firebird Athletic - Dorchester Dynamo 1:1

30e minuut.
Russell rent richting de bal. Russell passt de bal met de wreef. Robbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbo schiet op doel. Bellingһam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

37e minuut.
Ian Wright speelt de bal door. Daar is Bellingһam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robbo rent richting de bal. Robbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Firebird Athletic - Dorchester Dynamo 2:1

42e minuut.
Farmer is nu in balbezit. Sharp is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carragher. Sharp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Farmer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Firebird Athletic - Dorchester Dynamo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firebird Athletic 41%, Dorchester Dynamo 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Firebird Athletic - Dorchester Dynamo 2:2

48e minuut.
Craig geeft een hoge lob. Inworp. Everett met een snelle inworp. Daar is Farmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farmer schiet op doel. Runner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Miley rent richting de bal. Farmer onderschept slim de pass. Farmer met een sublieme pass. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Shields bereikt de bal nog maar net als eerste. Shields geeft de bal voor. Daar is Hancock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robbo is nu in balbezit. Robbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Firebird Athletic - Dorchester Dynamo 3:2

62e minuut.
Runner trapt de bal weg van het doel. Ian Wright is nu in balbezit. Ince is nu in balbezit. Ian Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Ian Wright draait met de bal, schiet en ... Dawson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Bellingһam rent richting de bal. Shearеr probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Bellingһam de bal onder controle te krijgen. Russell is nu in balbezit. Russell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Shields zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ian Wright geeft de bal voor. Luiz heeft problemen om de bal te vangen. Robbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Firebird Athletic - Dorchester Dynamo 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firebird Athletic 52%, Dorchester Dynamo 48%.
Firebird Athletic - Dorchester Dynamo 4:2