Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harry’s heroes Night Night
Normal Tactiek night-1
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 31
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Nebel speelt de bal door. Metcalfe is nu in balbezit. Adalı verovert de bal door een tackle van achteren. Adalı geeft een lange en hoge pass. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Adalı probeert naar een medespeler te passen. Nebel rent richting de bal. Sobis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobis draait met de bal, schiet en ... Junior probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harry’s heroes - Night Night 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Murray de bal. Murray geeft een hoge lob. Daar is Barmby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marvel onderschept slim de pass. Marvel schiet op doel. Kempa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Adalı is nu in balbezit. Adalı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Longstaff de bal. Sobis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harry’s heroes - Night Night 0:2

13e minuut.
Solli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stringer komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Longstaff rent richting de bal. Nebel verovert de bal door een tackle van achteren. Nebel speelt de bal door. Sobis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Badalato speelt de bal door. Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobis verovert de bal door een tackle van achteren. Sobis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harry’s heroes - Night Night 0:3

39e minuut.
Girolami is nu in balbezit. Girolami passt de bal in één keer door. Adalı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sobis de bal. Sobis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Badalato is nu in balbezit. Badalato passt de bal in één keer door. Sobis rent richting de bal. Sobis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Harry’s heroes - Night Night 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harry’s heroes 62%, Night Night 38%.
Harry’s heroes - Night Night 0:4

51e minuut.
Badalato onderschept slim de pass. Badalato passt de bal zonder na te denken. Sobis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harry’s heroes - Night Night 0:5

57e minuut.
Lucan is nu in balbezit. Yeboah is nu in balbezit. Lucan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lucan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

65e minuut.
Dunk rent richting de bal. Girolami verovert de bal door een tackle van achteren. Girolami met een sublieme pass. Sobis rent richting de bal. Sobis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Nebel is nu in balbezit. Nebel passt de bal in één keer door. Sobis is nu in balbezit. Sobis schiet op doel. Junior maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harry’s heroes - Night Night 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harry’s heroes 54%, Night Night 46%.
Harry’s heroes - Night Night 0:6