Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meads United Dynamo Kingston
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.8
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Crooks rent richting de bal. Cannon onderschept slim de pass. Cannon speelt de bal door. Daar is Henderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Crooks bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannon verovert de bal door een tackle van achteren. Cannon speelt de bal door. Henderson rent richting de bal. Henderson draait met de bal, schiet en ... Pullen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Baker onderschept slim de pass. Parker verovert de bal door een tackle van achteren. Parker speelt de bal door. Henderson heeft problemen om de bal te vangen. Henderson schiet op doel. Pullen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Crooks geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sharp met een snelle inworp. Smart is nu in balbezit. Smart geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Howson heeft problemen om de bal te vangen. Bright met een sublieme pass. Crooks rent richting de bal. Henderson verovert de bal door een tackle van achteren. Henderson schiet op doel. Pullen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meads United 40%, Dynamo Kingston 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meads United - Dynamo Kingston 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sharp met een snelle inworp. Bright speelt de bal door. Cannon rent richting de bal. Cannon draait met de bal, schiet en ... Pullen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Wells geeft een lange en hoge pass. Smart kopt de bal weg. Henderson probeert de bal aan de voet te houden. Cannon is nu in balbezit. Cannon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pullen trapt de bal weg van het doel. Hinshelwood kopt de bal weg. Dean heeft problemen om de bal te vangen. Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meads United 54%, Dynamo Kingston 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meads United - Dynamo Kingston 0:0