Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Point-Noire FC Hooligan Harry
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Howson rent richting de bal. Waddlе geeft een lange en hoge pass. Bentley heeft problemen om de bal te vangen. Constable bereikt de bal nog maar net als eerste. Constable draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Constable met een sublieme pass. Shields is nu in balbezit. Shields passt de bal met de wreef. Livermore bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Point-Noire FC - Hooligan Harry 0:1

18e minuut.
Law probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garbutt rent richting de bal. Waddlе is nu in balbezit. Bentley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Waddlе passt de bal zonder na te denken. Livermore bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McAllister. McAllister krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ramsey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nethercott heeft problemen om de bal te vangen. Nethercott geeft een lange en hoge pass. Shields maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Point-Noire FC 54%, Hooligan Harry 46%.
Point-Noire FC - Hooligan Harry 0:1

54e minuut.
Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddlе rent richting de bal. Waddlе probeert naar een medespeler te passen. Howson rent richting de bal. Howson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lita geeft een hoge lob. Klungelig pakt Howson de bal. Garcia met een sublieme pass. Constable bereikt de bal nog maar net als eerste. Constable geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Way rent richting de bal. Way geeft een lange en hoge pass. Howson heeft problemen om de bal te vangen. Bentley is nu in balbezit. Bentley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Garbutt rent richting de bal. Bentley onderschept slim de pass. Bentley met een sublieme pass. Howson rent richting de bal. Howson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Nethercott kopt de bal weg. Livermore is nu in balbezit. Livermore speelt de bal door. Shields is nu in balbezit. Shields draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Point-Noire FC 48%, Hooligan Harry 52%.
Point-Noire FC - Hooligan Harry 0:1