Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dorchester Dynamo Weymouth Thistle
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Shearеr is nu in balbezit. Shearеr speelt de bal door. Farmer heeft problemen om de bal te vangen. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Farmer probeert naar een medespeler te passen. Brady bereikt de bal nog maar net als eerste. Brady passt de bal met de wreef. Darby bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby schiet op doel. Dawson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorchester Dynamo - Weymouth Thistle 0:1

10e minuut.
Hancock geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brady bereikt de bal nog maar net als eerste. Brady draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dorchester Dynamo 66%, Weymouth Thistle 34%.
Dorchester Dynamo - Weymouth Thistle 0:1

47e minuut.
Shearеr rent richting de bal. Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shearеr schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shearеr krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Darby is nu in balbezit. Brady is nu in balbezit. Darby is nu in balbezit. Darby schiet op doel. Bellingһam heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorchester Dynamo - Weymouth Thistle 0:2

66e minuut.
Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Farmer probeert naar een medespeler te passen. Sharp rent richting de bal. Sharp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Darby bereikt de bal nog maar net als eerste. Ince is nu in balbezit. Darby onderschept slim de pass. Brady rent richting de bal. Brady haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

74e minuut.
Nolan probeert naar een medespeler te passen. Farmer rent richting de bal. Farmer geeft de bal voor. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dorchester Dynamo - Weymouth Thistle 1:2

83e minuut.
Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Nolan ... Strafschop! Directe rode kaart, Nolan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nolan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Sharp wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sharp kan niet meer verder spelen. Fofana komt het veld opgelopen. Farmer neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dorchester Dynamo - Weymouth Thistle 2:2

84e minuut.
Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby onderschept slim de pass. Darby speelt de bal door. Iling-Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Iling-Junior geeft een lange en hoge pass. Dawson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dorchester Dynamo 48%, Weymouth Thistle 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dorchester Dynamo - Weymouth Thistle 2:2