Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Kingston Harry’s heroes
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Mills geeft een lange en hoge pass. Longstaff kopt de bal weg. Daar is Crooks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marvel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvel draait met de bal, schiet en ... Pullen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Baker passt de bal in één keer door. Wells met een sublieme pass. Sweeney is nu in balbezit. Sweeney schiet op doel. Junior probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - Harry’s heroes 1:0

19e minuut.
Diaz met een sublieme pass. Marshall is nu in balbezit. Sweeney verovert de bal door een tackle van achteren. Sweeney haalt uit met een fantastische trap. Junior werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - Harry’s heroes 2:0

28e minuut.
Diaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sweeney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaz rent richting de bal. Sweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Sweeney draait met de bal, schiet en ... Junior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Marvel bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray rent richting de bal. Marvel is nu in balbezit. Murray rent richting de bal. Murray schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Metcalfe verovert de bal door een tackle van achteren. Metcalfe geeft een hoge lob. Mills rent richting de bal. Yeboah verovert de bal door een tackle van achteren. Yeboah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Kingston 52%, Harry’s heroes 48%.
Dynamo Kingston - Harry’s heroes 2:0

54e minuut.
Dunk met een sublieme pass. Regis bereikt de bal nog maar net als eerste. Regis probeert naar een medespeler te passen. Marvel rent richting de bal. Marvel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mills, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marvel rent richting de bal. Marvel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sweeney verovert de bal door een tackle van achteren. Olsen rent richting de bal. Sweeney verovert de bal door een tackle van achteren. Sweeney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kingston - Harry’s heroes 3:0

85e minuut.
Dunk kopt de bal weg. Longstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray speelt de bal door. Marvel is nu in balbezit. Marvel schiet op doel. Paal! Regis rent richting de bal. Regis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Kingston 55%, Harry’s heroes 45%.
Dynamo Kingston - Harry’s heroes 3:0