Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Night Night Meads United
night-1 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Stringer speelt de bal door. Girolami bereikt de bal nog maar net als eerste. Girolami passt de bal in één keer door. Namysł is nu in balbezit. Namysł schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Parker is nu in balbezit. Parker geeft een lange en hoge pass. Rogański kopt de bal weg. Namysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Namysł draait met de bal, schiet en ... Fenton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Girolami zal de hoekschop nemen. Barmby springt en kopt de bal. Fenton bokst de bal weg.

19e minuut.
Henderson verovert de bal door een tackle van achteren. Kabel rent richting de bal. Henderson begaat een overtreding. Henderson krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Hinshelwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby onderschept slim de pass. Namysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Namysł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Night Night - Meads United 1:0

26e minuut.
Barmby verovert de bal door een tackle van achteren. Barmby passt de bal in één keer door. Namysł rent richting de bal. Namysł draait met de bal, schiet en ... Fenton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Night Night - Meads United 2:0

29e minuut.
Klungelig pakt Sharp de bal. Girolami is nu in balbezit. Sharp begaat een overtreding. Sharp krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Sawyer passt de bal met de wreef. Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Girolami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Girolami krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Night Night 22%, Meads United 78%.
Night Night - Meads United 2:0

47e minuut.
Girolami is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bright. Girolami is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rogański met een snel genomen vrije trap. Namysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Namysł draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Vulpeş de bal. Vulpeş passt de bal in één keer door. Namysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Namysł haalt uit met een fantastische trap. Fenton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Night Night - Meads United 3:0

53e minuut.
Lucan onderschept slim de pass. Lucan speelt de bal door. Stringer met een sublieme pass. Namysł rent richting de bal. Namysł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Night Night - Meads United 4:0

57e minuut.
Vulpeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stringer passt de bal met de wreef. Namysł is nu in balbezit. Namysł draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Girolami bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp verovert de bal door een tackle van achteren. Sharp met een sublieme pass. Vulpeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeş geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hinshelwood probeert de bal aan de voet te houden. Barmby is nu in balbezit. Barmby met een sublieme pass. Namysł is nu in balbezit. Namysł haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Night Night 39%, Meads United 61%.
Night Night - Meads United 4:0