Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hooligan Harry Southport Essex
442 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Hall speelt de bal door. Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. Lita is nu in balbezit. Crow verovert de bal door een tackle van achteren. Crow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligan Harry - Southport Essex 0:1

14e minuut.
Yeboah is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garbutt. Yeboah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yeboah neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Howell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligan Harry - Southport Essex 0:2

38e minuut.
Bould met de inworp. Trevitt geeft de bal voor. Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. Crow heeft problemen om de bal te vangen. Crow draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligan Harry 64%, Southport Essex 36%.
Hooligan Harry - Southport Essex 0:2

86e minuut.
Salah geeft een lange en hoge pass. Lita is nu in balbezit. Lita geeft een hoge lob. Shields rent richting de bal. Shields draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligan Harry 48%, Southport Essex 52%.
Hooligan Harry - Southport Essex 0:2