Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bristol Knights Night Night
Normal Tactiek night-1
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 29.8
weak Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Stringer geeft een hoge lob. Tidy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adalı probeert naar een medespeler te passen. Sobis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Stringer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Way de bal. Yağmurca bereikt de bal nog maar net als eerste. Way onderschept slim de pass. Way draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Badalato onderschept slim de pass. Lucan heeft problemen om de bal te vangen. Tidy onderschept slim de pass. Tidy geeft de bal voor. Way krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Rogański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badalato geeft een hoge lob. Daar is Everett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobis rent richting de bal. Sobis haalt uit met een fantastische trap. Sinclair bokst de bal weg.

23e minuut.
Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalato verovert de bal door een tackle van achteren. Badalato probeert naar een medespeler te passen. Sobis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Stringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stringer passt de bal zonder na te denken. Sobis is nu in balbezit. Sobis haalt uit met een fantastische trap. Kerr probeert de bal aan de voet te houden. Sinclair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nebel is nu in balbezit. Nebel schiet op doel. Sinclair probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bristol Knights - Night Night 0:1

30e minuut.
Stringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stringer passt de bal zonder na te denken. Sobis heeft problemen om de bal te vangen. Nebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Roiz met een sublieme pass. Keown is nu in balbezit. Rogański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keown roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Keown kan niet meer verder spelen. Kitching komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Darwin is nu in balbezit. Nebel onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hardy. Hardy krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Klungelig pakt Rogański de bal. Nebel is nu in balbezit. Nebel speelt de bal door. Sobis rent richting de bal. Sobis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Nebel de bal onder controle te krijgen. Darwin rent richting de bal. Rogański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rogański krijgt een gele kaart.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stringer neemt de hoekschop. Sobis rent richting de bal. Sobis draait met de bal, schiet en ... Kerr probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bristol Knights - Night Night 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bristol Knights 76%, Night Night 24%.
Bristol Knights - Night Night 0:2

76e minuut.
Badalato rent richting de bal. Badalato geeft de bal voor. Klungelig pakt Ledson de bal. Sobis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Nebel rent richting de bal. Nebel passt de bal in één keer door. Sobis is nu in balbezit. Sobis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bristol Knights - Night Night 0:3

88e minuut.
Darwin is nu in balbezit. Rogański verovert de bal door een tackle van achteren. Rogański geeft de bal voor. Sobis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobis haalt uit met een fantastische trap. Sinclair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Kerr geeft een hoge lob. Inworp. Rogański met een snelle inworp. Badalato rent richting de bal. Badalato geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bristol Knights - Night Night 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bristol Knights 76%, Night Night 24%.
Bristol Knights - Night Night 0:4